Auto Huren Johannesburg

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Johannesburg Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Johannesburg, Zuid Afrika.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Johannesburg . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Johannesburg, Zuid Afrika.

Johannesburg Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Johannesburg maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Johannesburg Zuid Afrika Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Johannesburg

Luchthaven
 • Johannesburg - Grand Central Luchthaven [GCJ]
 • Johannesburg - Int. Luchthaven [JNB]
 • Johannesburg - Lanseria [HLA]
Trein Station
 • Johannesburg - Trein Station
  Stad
  • Johannesburg - Fourways
  • Johannesburg - Bonaero Park
  • Johannesburg - Carlton Centre
  • Johannesburg - Centrum
  • Johannesburg - Cnr Maude And West
  • Johannesburg - Eastgate
  • Johannesburg - Fourways
  • Johannesburg - Germiston
  • Johannesburg - Kramerville
  • Johannesburg - Megawatt Park
  • Johannesburg - Pomona
  • Johannesburg - Potchefstroom
  • Johannesburg - Randburg
  • Johannesburg - Randfontein
  • Johannesburg - Rivonia
  • Johannesburg - Roodepoort
  • Johannesburg - Rosebank
  • Johannesburg - Sandton
  • Johannesburg - Soweto
  • Johannesburg - Vanderbijlpark
  • Johannesburg - Vereeniging
  • Kempton - Park Centrum
  • Park - Station Johannesburg

  Johannesburg Auto Huren & Reisinformatie

  Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika.

  Districten

  Centrale Johannesburg
  Soweto
  Sandton
  Randburg
  Roodepoort

  Afdrukstand

  Veruit is de gemakkelijkste manier om je lagers in Johannesburg zoeken door het vinden van de twee torens van de telecommunicatie aan de horizon. De Hillbrow toren is gelegen in de buurt van het centrum van de stad, terwijl de toren van de Brixton (ook wel de Sentech toren genoemd) is gelegen aan de westkant van de stad. Omdat ze zijn zowel hoge torens ligt op hoge grond en gemakkelijk te onderscheiden van andere structuren en elkaar, ze maken uitstekende monumenten.

  Als de toren Hillbrow links van de toren van Brixton is, dan bent u in het noorden
  Als de toren Hillbrow dichterbij dan de toren Brixton is, dan bent u in het oosten
  Als de Brixton toren zich links van de toren Hillbrow bevindt, dan bent u in het zuiden
  Als de Brixton toren dichterbij dan de Hillbrow toren is, dan bent u in het westen
  Afhankelijk van uw locatie ziet u mogelijk ook een cilindrische gebouw (Ponte City Apartments) vlakbij de Hillbrow toren.

  Er is een systeem van de ringweg van snelwegen, met het centrum van de stad gelegen in het centrum van de ring. De ring wordt gevormd door de N1 op het noorden en westen, de N3 in het Oosten en de N12 in het zuiden. De ring is ontleed Noord/Zuid door de snelweg M1 en gedeeltelijk Oost/west ontleed door de snelweg M2.

  Krijgen

  Met de auto

  Een aantal snelwegen overal in Zuid-Afrika gaan naar Johannesburg, de N1 van Kaapstad en Bloemfontein of de N3 van Durban waardoor het een gemakkelijk te bereiken van de bestemming, met inbegrip van:

  N1 van Kaapstad en Harare in Zimbabwe
  Vanaf Durban N3
  N4 van Nelspruit en het Kruger Nationaal Park, evenals de Botswana
  N12 van Kimberley en Potchefstroom
  N14 van Upington en Namibië
  Verkeer kan worden bijzonder slecht tijdens piekuren (M-F-6:30 AM -9u en 3:30 PM - 6:30 PM) dus plan uw reis dienovereenkomstig. Als gevolg van het toenemende aantal auto's verkocht, geworden verkeer geleidelijk slechter. Als reizen in de stad maandag t / m vrijdag, zorg ervoor dat rekening u houden met de mogelijkheid van verkeer jam vertragen uw reis.

  Met het vliegtuig

  O.R. Tambo International Airport, voorheen Johannesburg International en daarvoor als Jan Smuts Airport, deze oude namen zijn nog steeds gebruikte. Ligt op 21 kilometer (13 mijl) van het centrum van de stad, is het de drukste luchthaven in Afrika en de aansluitende hub voor vluchten naar andere steden in zuidelijk Afrika. Er zijn vele vluchten naar Johannesburg vanuit internationale hubs, met name in Londen, Parijs en Frankfurt. De meeste vluchten uit Europa zijn 's nachts en in de vroege ochtend te komen. Als u op een van deze vluchten aankomt worden voorbereid voor zeer lange wacht op immigratie. Vergeet niet uw gele koorts-certificaat indien nodig te hebben.

  Met de trein

  Park Station is het centraal station van Johannesburg en is in het centrum van de stad tussen Rissik (west), Wolmarans (noorden), Wanderers (Oost) en De Villiers (Zuid-) straten, het neemt enkele blokken worden stilgelegd. Hoewel het station zelf behoorlijk veilig is, de gebieden rond het mogelijk niet. Wees voorzichtig en probeer te organiseren van verder vervoer voor aankomst. Alle langeafstandstreinen Spoornet zijn vrij veilig, net als de meeste MetroRail-treinen. Het beste is, voorafgaand aan het gebruiken van alle openbaar vervoer aan lokale mensen te vragen.

  Met de bus

  Interlokale bussen aankomen op Park Station. Alle grote busmaatschappijen bieden een service van en naar Johannesburg. Enkelen hiervan zijn:

  Greyhound de bekende busdienst is het aanbieden van diensten aan bestemmingen in heel Zuid-Afrika.
  Translux hun routenet strekt zich uit tot veel Zuid-Afrikaanse bestemmingen en grote steden in Malawi, Mozambique, Zambia en Zimbabwe.
  Magic Bus richt zich op korte afstand transport dwz gepland luchthaven pendelen.
  S.A Roadlink heeft coaches reizen van en naar grote stad van de grote centra in Zuid-Afrika.
  De Baz Bus biedt een Hop op Hop uit dienst op backpackers gericht. Het loopt van Johannesburg naar Durban via de Drakensbergen, en dan verder langs de kust van Zuid-Afrika's naar Kaapstad. (Merk op dat de tweede route eerder tussen Johannesburg en Durban via Swaziland niet meer aangeboden werkt).

  Park Station kan worden nogal overweldigend met drukte, venters en agressieve porters. Als u naar het noorden of vanuit het noorden maken liever gebruik van de bushalte op de Caltex tankstation op New Road in Midrand, halverwege Pretoria.

  Omzeilen

  Johannesburg voet kunnen onveilige of ten minste eng, dus wees er terdege van bewust, zelfs op moment van de dag wanneer u in de smalle straatjes of voetgangers zijwaarts achtige rond de markt krijgen. Het is een stad gebouwd voor de auto en dus openbaar vervoer in het ontwikkelingsproces. De Gautrain (een snelheid trein geen deel uitmaakt van de metro-systeem) is een goede, schone en veilige manier om te springen snel tussen de luchthaven, de Malboro, Midrand, Rosebank, Pretoria en Centurion.

  Autoverhuur

  Huren van een auto is je beste optie als u een vertrouwen stuurprogramma als van de stad openbaar vervoer zeer beperkt is. Het is de moeite waard van het kopen van een goede wegenkaart van Johannesburg, met behulp van een GPS (beschikbaar wanneer u een auto huren) en plannen van uw uitstapjes zorgvuldig voordat u eropuit gaat. De stad grote en enigszins slecht bewegwijzerd. Zorg ervoor om bij wijze van uitzondering duidelijk met uw verhuur Agentschap welke soorten dingen vallen onder hun verzekeringen. De volledige dekking van zin betekent niet noodzakelijkerwijs volledige dekking.

  Zoals elke grote stad zijn er enkele gebieden van Johannesburg die u niet wilt te dwalen in, als u als een toerist uitzien of niet genoeg brandstof om uit. Advies vragen. In geval van twijfel, stopt bij een politiebureau en hen te vragen voor een routebeschrijving.

  Met de bus

  Openbaar vervoer in Johannesburg wordt verzorgd door stadsbussen en informele minibus services. Bus (met uitzondering van de feeder bussen op de Gautrain-systeem is aangesloten) is niet een haalbare optie als u een buitenlandse toeristische/zakelijke bezoeker onbekend met Zuid-Afrika. Grote blauwe stadsbussen lopen op en neer de belangrijkste wegen en minibussen kunnen worden gemarkeerd beneden aan de kant van de straat een hoewel ze niet de beste wijze van vervoer zoals ze onbetrouwbaar en vaak geassocieerd met criminaliteit zijn. Deze moeten niet worden gebruikt tenzij u bekend met de manier van leven in Zuid-Afrika en de elementaire Geografie van Johannesburg bent.

  Met de Taxi

  Buitenlanders alleen normale sedan taxi's (van gemeten of vaste prijs belastingen die alleen u en uw partners reizen vervoeren) moeten gebruiken en niet gedeeld minibus taxi's. Taxi's zijn zeer zeldzaam in Johannesburg en beschikbaar slechts op de luchthaven en sommige gebieden van Sandton en het centrum van de stad. Tenzij u voor een zeer korte tijd bezoekt, zou het de moeite waard de moeite om een auto te huren.

  In het algemeen alle taxi operatoren spannen met elkaar en prijsafspraken dus taxi's niet goedkoop of gemeten zijn. Afdingen is gebruikelijk, dus het is best eens een prijs wanneer je telefoon. Vertrouw niet op taxi rangen in winkelcentra zoals er vaak geen zijn. Hebben altijd een paar telefoonnummers taxi en contant geld met u zodat u voorkomen dat overal wordt gestrand.

  Zie

  Veel van Johannesburg, in de rest van Zuid-Afrika, sluit opstellingswinkel op zaterdag tijde lunch, en niet opnieuw tot maandag.

  Central Business District / CBD

  De regeneratie centrale Business Direct versneld in de aanloop van het WK 2010 en er zijn veel gebieden van de binnenstad die onaangeraakt, en de slechte reputatie van het centrale gebied is niet meer verdiend.

  Newtown en de markt theater gebied (van de stad culturele precinct) is nu gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en Mandela brug en erg leuk; Hier vindt u locaties live muziek en bars ook.

  Aan de oostzijde van de stad, Main Street Life, Maboneng Precinct en Kunsten op Main (vooral de zondagmarkt en de onafhankelijke film The Bioscope). Troyeville heeft een fantastisch restaurant in The Troyeville Hotel, een kunstencentrum en alle de belangrijkste sport stadions (voetbal, tennis, Atletiek, rugby). Probeer ook het Ethiopisch restaurant "Little Addis", rechts naast de Bioscope bioscoop (Fox str). Eenvoudige meubels, maar authentieke en goed eten, redelijk geprijsd.

  Aan de westkant, Fordsburg is het voorheen-Indische deel van centraal Joburg en heeft een aantal Indiase en Pakistaanse restaurants, winkels en markten. Goed eten is te vinden in deze wijk, die van Johannesburg de normen, tekenen van leven op straat in de avonden en moreso op vrijdag en zaterdag toont. De meeste plaatsen zijn halal dus geen drank geserveerd. De Oriental Plaza shopping mall is hier en heeft goede koopjes.

  In het centrum van de stad, tussen de Jeppe St en Bree Street Delvers Street, kijk omhoog en zie het Amhaars script dat aanduidt dat u in de Ethiopische/Somalische deel van de stad bent-er zijn Ethiopische restaurants en winkels van de koffie in de Afrika Mall en Johannesburg Mall gelegen. Best te arriveren vóór 2 pm.

  In het Noord-Oosten, Yeoville staat bekend als Le Petit Kinshasa en is thuisbasis van vele van de Franstalige Afrikaanse diaspora in Johannesburg. Veel van de Camerounian restaurants en Congolese bars.

  Hillbrow (weinig Lagos) gebruikt te hebben een slechte reputatie, maar het is veel beter - als u Constitution Hill bezoekt, of Johannesburg Art Gallery, Hillbrow rechts aan de overkant, niet zo eng is! Ga voor een wandeling naar de voet van de toren Hillbrow op een zondag ochtend, het is een interessante ervaring. Louis Theroux van 'Law and Disorder in Johannesburg' bekijken vóór uw bezoek waard.

  Wat te doen in Johannesburg

  Township Tour naar Soweto, een tour die u rond de dicht bevolkte maar levendige stad van Soweto. Alleen officiële operatoren gebruiken en gaan niet op uw eigen.

  Walter Sisulu botanische tuinen

  Constitution Hill, gelegen aan de oostelijke rand van Braamfontein centrum de site van de beruchte Old Fort gevangenis complex. In dezelfde geest aan het Apartheid Museum het Zuid-Afrikaanse Grondwettelijk Hof ingesteld rond het beruchte Fort is gevangenis een fascinerende plek een bezoek waard.

  Zuid-Afrikaanse Lipizzaners, 1 Dahlia Road, Kyalami

  Lesedi cultureel dorp, (net voorbij de Lanseria Airport op de R512). Traditionele dansen en eten in authentieke dorpen van de Zulu, Sotho, Pedi, Xhosa en Ndebele.

  Suikerbosrand natuurreservaat, Karee Kloof

  Montecasino vogel tuinen

  Gold Reef City, noordelijke Parkway, Luxa

  Ferreira de Mine, Standard Bank centrum

  Werknemers Museum, Newtown Park, Jeppe st, Newtown

  Autoverhuur beoordelingen

  Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Johannesburg autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.25 gebaseerd op 3 ratings.
  "rentalcargroup"

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Een Goede Klantenservice

  Tijdens het reserveren was ik makkelijk in staat om bij car trawler per telefoon aan te melden. zij helpen me de beste keuze te maken, met name voor de verschillende verzekeringsmaatschappijen die geschikt zijn voor mijn behoeften.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Zeer Goede Auto

  Het was moeilijk te ontdekken dat alamo een europair bedrijf was. het reserveringsnummer was verkeerd en de eerste dame die ons heeft bijgewoond, vertelde ons om de hele huurauto's rond de luchthaven te zoeken. na een keer dankje een gentile man bij avis (die het callcenter belde en heb mijn reservering gevonden) we terug naar europa auto gekomen en hebben gesproken met de supervisor die ons zeer goed bijgewoond heeft. daarnaast was de auto erg goed.

  Reviewed by:
  vennootschap:

  Rentalcargroup Service:

  ReviewReviewReviewReviewReview

  5

  Zuid-afrikaanse Rijvakantie

  Handig personeel, geweldige auto's en service. klein probleem werd snel gerepareerd met een vervangende auto. bedankt!

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen