Auto Huren Port Elizabeth

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Port Elizabeth Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Port Elizabeth, Zuid Afrika.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Port Elizabeth . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Port Elizabeth, Zuid Afrika.

Port Elizabeth Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Port Elizabeth maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Port Elizabeth Zuid Afrika Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Port Elizabeth

Luchthaven
 • Port - Elizabeth Luchthaven [PLZ]
  Stad
  • Port - Elizabeth
  • Port - Elizabeth Heugh Road

  Port Elizabeth Auto Huren & Reisinformatie

  Port Elizabeth is Zuid-Afrika's vijfde grootste stad en ligt aan de Indische Oceaan kust halverwege tussen Kaapstad en Durban, in de oostelijke Kaapprovincie, ongeveer 260 km van Knysna. Ook bekend als de vriendelijke stad en de windy city, het heeft de neiging te leven tot aan beide namen.

  Krijgen

  Met het vliegtuig

  Port Elizabeth luchthaven ligt slechts een paar kilometer buiten het centrum van de stad en heeft regelmatige vluchten naar Johannesburg, Kaapstad, Durban en andere Zuid-Afrikaanse luchthavens. Zie ook korting luchtvaartmaatschappijen in Afrika.

  Met de trein

  Het centraal station ligt in het stadscentrum in de buurt van de haven.

  Shosholoza Meyl werkt dagelijks overstapstation treinen naar Johannesburg en Bloemfontein. Je kunt ook naar Kaapstad, Kimberley, Pietermaritzburg en Durban, naar Oost-Londen, Umtata of Grahamstown.

  Premier Classe opereert tweewekelijkse luxe treinen naar Kaapstad via George en Oudtshoorn.

  MetroRail werkt frequent pendeltreinen Uitenhage en de omliggende voorsteden tijdens weekdagen, met een beperkte service naweke.

  De Apple Express is een smalspoor toeristisch treintje die opereert vanuit een apart station in Humewood weg in de buurt van King's Beach. Het vertrekt regelmatig naar Thornhill Village via de Van Staden de rivier brug, de hoogste smalspoor spoorbrug in de wereld.

  Met de auto

  Port Elizabeth is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen uit Cape Town (790 km) via de tuin Route, Bloemfontein en East London (310 km). Natuurlijk kunt u ook rijden van Johannesburg.

  Wat te zien

  Townships: georganiseerde reizen worden aangeboden door de toeristische informatie. Er is wel een zorg van de veiligheid met betrekking tot township tours.

  Alexandria Dune velden. Het grootste veld van de kust Duin in het zuidelijk halfrond ligt net buiten PE bij de dorpen van Colchester en Cannonville.

  Tour Nelson Mandela Bay City, Dickens Street, Central Port Elizabeth. Zie stadhuis, Feather markthal, het oude postkantoor, Fort Frederik, Donkin Reserve, kolonisten Park en het paard Memorial all-in-een fantastische tour.

  Wezandla Afrikaanse kunsten en ambachten Gallery, 27 Baakens Str. bladeren Afrikaanse kunst

  Musea, galerieën en erfgoed

  Zuid-Afrika Airforce Museum.

  Bayworld, Marine Drive, Humewood. Heeft een museum, het oceanarium en slang park. Er zijn momenteel geen dolfijn voorstellingen.

  Red locatie Museum. Het museum dat bruggen van het verleden met de toekomstige volwassenen: R12, gepensioneerden, gehandicapten en werklozen: gratis on wo tussen 12u en 4 uur, korting voor studenten.

  Te doen

  PE is een prachtige springen-off plek voor wild zienswijze. Er zijn olifanten, vogels en andere dieren in het Addo Elephant Nationaal Park en vele particuliere spel behoudt zich in het gebied, evenals de grote ruimte voor het weergeven van mariene leven in de vorm van de Afrikaanse pinguïns, dolfijnen en walvissen.

  Raggy Charters. Walvissen & dolfijnen kijken, Penguin Island Cruises en Beachfront Cruises

  Afrikaanse Dawn (wildpark), Thornhill. Afrikaanse Dawn vogel en Wildlife Sanctuary biedt een selectie van vogels en wild bekijken met inbegrip van Cheetahs, Servals en nog veel meer. Braai en picknick plaatsen beschikbaar.

  Stranden. Hobie, Humewood, koningen en Wells Estate strand zijn de belangrijkste zwemmen stranden. Humewood, Wells, koningen en Hobie hebben allemaal bekroond met blauwe vlag status.

  Kragga Kamma Game Park, (volg de M15 west van het centrum voor ongeveer 15 minuten). U kunt slapen in het kamp of neem zelf stations gedurende de dag.

  De Club van de berg van Zuid-Afrika. Klimt, wandelingen en een school voor klimmen.

  Voetsac wandelen Club. Er zijn een aantal wandelweg en wandelingen in en rond de stad: Maitland natuurreservaat, Aloë wandelweg en meer.

  De volkeren observatorium, cnr Westview en Macfarlane, Newton Park. Vergaderingen bekijken elke eerste en derde woensdag van de maand op 8 PM. de zuidelijke hemel.

  Dougalls stern proces, naast Pine Lodge Resort uit Marine Drive, Summerstrand wandelen.

  Zandborden. De Maitland Duin berg is één van de grootste in het land en perfect voor zand instappen.

  Surf. De pijp op Pollok strand is waar u wilt gaan voor surfen.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen