Auto Huren Nykoping

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Nykoping Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Nykoping, Zweden.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Nykoping . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Nykoping, Zweden.

Nykoping Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Nykoping maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Nykoping Zweden Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Nykoping

Luchthaven
 • Nykoping - Skavsta Luchthaven [NYO]
  Trein Station
  • Nykoping - Trein Station
   Stad
   • Nykoping - Nytorget Centrum
   • Nyköping - Bilskadecenter

   Nykoping Auto Huren & Reisinformatie

   Nyköpingis de county stad van Södermanlands län en ligt aan de kust 100 km ten zuiden van Stockholm. Er zijn ongeveer 35.000 mensen in centrale Nyköping en dicht bij 50.000 in de hele gemeente. Er zijn 23,400 huishoudens in de gemeente, 9600 van deze individuele huizen en appartementen 13,800. De kleine steden rond Nyköping – Stigtomta, Nävekvarn, Jönåker, Tystberga, Stavsjö en Ålberga – alle hebben hun eigen karakter en de voordelen.

   Krijgen

   Het is gemakkelijk te bereiken Nyköping en gemakkelijk om van hieruit voort te zetten.

   Met het vliegtuig

   En naar Stockholm-Skavsta airport kunt u vliegen naar ruim 40 bestemmingen in Europa met Ryanair en Wizzair. In Zweden kun je vliegen van en naar Gotland met Gotlandsflyg.

   Met de bus

   Swebus Express heeft verkeer van en naar Nyköping naar vele bestemmingen in Zweden en Denemarken.

   Met de trein

   Met SJ kunt u reizen naar en van Nyköping. Treinen stoppen twintig - zes keer per dag in Nyköping. Een directe SJ regionale trein van Stockholm naar Nyköping duurt ongeveer 1 uur.

   Met de auto

   De hoofdweg E4 passeert Nyköping.

   Met de fiets

   Er zijn verschillende fietsroutes die Nyköping passeren, bijvoorbeeld Näckrosleden, Kustlinjen en Cykelspåret längs ostkusten.

   Omzeilen

   Nyköping centrale is gemakkelijk bereikbaar te voet. Het ligt ook dicht bij het kasteel en het belangrijkste busstation.

   Wat te zien

   Nynäs kasteel. Een kasteel gelegen langs de route langs de kust 219, 30 km ten noorden van Nyköping. In de zomer is het kasteel open voor bezoekers. In de Orangerie kunt u genieten van een kopje koffie of winkel voor bloemen en planten.

   Het kasteel van Nyköpingshus. Een oud kasteel dateert uit de 12e eeuw. Binnen de King's Tower kunt u een bezoek brengen aan tentoonstellingen over de geschiedenis van Nyköping.

   Te doen

   Sörmlandsleden. Maak een wandeling langs de langste wandelpad in Zweden. 100km verdeeld in 100 secties.

   Nyköpingsbron. Nyköpingsbron is een brug over de snelweg E4, vanaf daar kunt u zien de lange Nyköping rivier.

   Geschiedenis langs de rivier. Volg Zwedens langste openlucht museum met borden die de geschiedenis van Nyköping vertellen.

   Kopen

   Op de straat Storgatan, zich uitstrekt van bijna een kilometer, zijn kleine boetieks en kleren designerwinkels naast H & M en Åhlens. Er zijn verschillende design winkels waar u lokale en internationale decoraties kunt kopen.

   In de zomer en rond Kerstmis, kunt u traditionele ambacht in de haven van Nyköping winkelen. In de omgeving van Nyköping vindt u een heleboel boerenerf winkels.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen