Auto Huren Bern

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Bern Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Bern, Zwitserland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Bern . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Bern, Zwitserland.

Bern Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Bern maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Bern Zwitserland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Bern

Luchthaven
 • Bern - Luchthaven [BRN]
  Stad
  • Bern - Seftigenstreet
  • Bern - Stad Laupenstreet
  • Bern - Stad Wankdorffeldstreet

  Bern Auto Huren & Reisinformatie

  Leeftijdsvereisten om een auto te huren in Bern
  De meeste autoverhuurbedrijven staan het toe om een auto te huren wanneer u 21 jaar oud bent, maar tot 24 jaar geldt een extra jonge bestuurders bijdrage. Normaal gesproken kunt u met 21 jaar alleen mini- of compacte auto's huren. De maximale leeftijd om een auto te huren is 75 jaar, maar dit hangt ook weer af van het autoverhuurbedrijf. Wij raden u aan om de gedetailleerde voorwaarden van elke autoverhuurbedrijf te controleren.

  Auto huren in Bern
  Rentalcargroup.com vergelijkt de huurprijzen van huurauto's voor Bern. Wij werken samen met vele autoverhuurbedrijven, zodat de kwaliteit van de auto's gegarandeerd is. Op deze manier bent u er zeker van dat u een huurauto krijgt die het beste bij u past en tegen een concurrerende prijs.

  Populaire autoverhuur bestemmingen
  Bern is een populaire autoverhuurbestemming. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Bern met een breed scala van verschillende autocategorieën. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Bern en hadden goede ervaringen. Wacht niet te lang met het boeken van uw auto voor Bern omdat voordat u weet kunnen de prijzen oplopen en de beschikbaarheid lager wordt.

  Controleer uw huurauto voordat u uw huurcontract ondertekent
  Wij raden u aan uw huurauto te controleren op schade en/of krassen alvorens u de huurovereenkomst ondertekent. Op deze manier vermijdt u onaangename verrassingen.

  De juiste huurauto vinden
  Reist u alleen of in een groep? Als u met een groep van 7 personen reist, kunt u overwegen om een 9 personenauto te huren. Op deze manier heeft u ruimte over voor eventuele bagage die u meeneemt.

  Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
    Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen