Auto Huren Geneve

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Geneve Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Geneve, Zwitserland.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Geneve . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Geneve, Zwitserland.

Geneve Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Geneve maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Geneve Zwitserland Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Geneve

Luchthaven
 • Geneve - Luchthaven [GVA]
  Trein Station
  • Geneva
   Stad
   • Geneva - (genf)
   • Geneva - Acacias
   • Geneva - Collongebellerive
   • Geneva - Rue De Lausanne
   • Geneve - ( Genf ) Vernier
   • Geneve - Balexert
   • Geneve - Centrum

   Geneve Auto Huren & Reisinformatie

   Genève , Zwitserland de tweede meest bevolkte stad en is een van's werelds grootste centra van internationale diplomatie, die diende als de site van het eerste hoofdkwartier van het Internationaal Comité van het Rode Kruis. Hoewel de Verenigde Naties is nu gevestigd in New York, behoudt de organisatie nog een grote aanwezigheid in Genève in het Palais des Nations en veel van haar zus/kind-organisaties, zoals de World Health Organization en de IAO. Genève zelf heeft alleen 188.000 burgers maar 780.000 mensen wonen in de stedelijke regio.

   Begrijpen

   In 1536 doorgebracht een jonge man genaamd John Calvin, vlucht voor de vervolging van de protestanten in Frankrijk, een nacht in Genève. Zoals later bleek, was hij om te doen veel meer dan slapen. Na bijna drie jaar van Genève wordt uitgezet, teruggekeerd Calvin triomfantelijk in 1541 om te helpen de stad te verheffen tot de rang van een protestants Rome. De intellectuele invloed van de Reformatie uitgebreid tot alle rijken van het Geneefse leven: politiek, economie en administratie.

   Genève werd een onafhankelijke Republiek van ten minste de 16e eeuw tot het een Zwitserse kanton werd op 31 december 1813. Dit is een punt van enige trots aan de Genevois, die nog steeds naar hun Canton als de République verwijzen et Canton de Genève. Een favoriete festival is de jaarlijkse viering van de Escalade, waarin een mislukte poging in 1602 door de troepen van de hertog van Savoye invasie van de stad door klimmen en anders schendt de stadsmuren wordt herdacht. De poging van deze invasie ten koste van slechts 16 levens gelet worden afgeweken, hadden Genève verzekerd van zijn vrijheid, omdat het huis Savoye was nooit opnieuw sterk genoeg aan deze kant van de Alpen om te proberen een dergelijke invasie.

   Genève ligt nog steeds erg trots op. Sommigen vinden het ronduit verstopte, hoewel er heel wat meer leven te vinden als je onder de oppervlakte kijkt, vooral als je wat Frans spreken.

   Genève is officieel een Franstalige stad, en de overgrote meerderheid van de bevolking spreekt Frans. Alle advertenties, informatie en tekenen bent in het Frans. Met de grote internationale aanwezigheid neemt Engels een goede tweede. Spaans, Russisch, Portugees en Arabisch luidsprekers in overvloed, en natuurlijk zal ook af en toe hoor je Duits en Italiaans.

   Krijgen
   Verschuldigde zoveel naar de locatie als haar internationale status fungeert Genève als een vervoersknooppunt voor allermeest Frans sprekend Zwitserland en voor toegang tot de Zwitserse Alpen van punten west.

   Met het vliegtuig
   Genève luchthaven wordt bediend door bijna alle Europese luchtvaartmaatschappijen, alsmede een paar dagelijkse trans-Atlantische vluchten. Het gaat hierbij om vluchten uit Montréal's Trudeau International (YUL) op Air Canada (AC), Washington's Dulles (IAD) en Newark International (EWR) op United (UA) en New Yorks Kennedy (JFK) op Zwitserse (LX). Anders, tijdens het vliegen uit Noord- en Zuid-Amerika heb je om te veranderen van vliegtuigen. De meeste passagiers die reizen de regio Azië-Pacific en Afrika zal moeten vliegtuigen ook wijzigen. Air China heeft directe verbindingen tussen de Chinese hoofdstad Peking en Genève vanaf mei 2013 begonnen.

   In de laatste paar jaar, is Genève zelf geworden een hub voor de low cost carrier Easy Jet serveert een aantal bestemmingen in Europa, waaronder Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Edinburgh, Londen, Madrid, Manchester en Parijs.

   De luchthaven zelf heeft een UBS bank met geldautomaten en uitwisseling machines op het gebied van de aankomst. Er is een kantoor van American Express net voorbij de veiligheidscontrole in de vertreklounge. Er zijn verschillende cafés en belastingvrije winkels evenals, open van 8 am - 11 pm.

   Als u naar de stad van de luchthaven, de goedkoopste manier is om Neem de gratis openbaar vervoer-ticket uit een ticketautomaat gelegen in het bagageeisgebied - links voordat het de groene Corridor (niets aan te geven) van de Zwitserse douane. De machine drukt u het ticket geldig voor 80 minuten voor Genève en voorsteden. (met dit ticket u zo ver kan gaan als het CERN of Anieres of Veyrier). Het ticket is alleen geldig met uw boarding pass! Met dit ticket kunt u ofwel trein of Bus naar het centrum van Genève te bereiken. De snelste is met de trein: treinstation (met de naam luchthaven Genève) bereiken u moet 100 meter lopen naar links, nadat u voorbij de Zwitserse douane. Treinstation ligt adjudant gebouw naar het luchthavengebouw. Treinen gaan meestal elke 15 minuten of meer vaak, en alle van hen Genève Cornavin (Genève-Centraal Station) halte. De rit duurt 6 minuten.

   Met de bus

   Bus nummer 10 bus vertrekt iedere 15 minuten vanaf 5 uur tot 1 uur. De halte ligt in de buurt van Airport Arrivals niveau, ingang nummer 4. Uitstappen bij de halte van de 22-kantons van centraal station. Bus 5 (de halte bevindt zich nabij railway station, niet ver van de luchthaven ingang 1) gaat ook naar het centraal station maar langs een andere route passeren door dicht bij de VN gebouw en stoppen bij Rue Lausanne. Beide bussen blijven dan de zuidkant van de stad.

   Met de trein

   De Zwitserse federale spoorwegen serveert van Genève Gare de Cornavin met treinen naar Neuchâtel, Bern, Basel, Zürich, St. Gallen, Luzern, Interlaken en het Wallis (bijvoorbeeld Sion, Visp -> Zermatt en Brig) ten minste elk uur of zelfs een half uur. Regionale en interregionale treinen post naar Nyon, Vevey, Lausanne en Montreux vertrekken elke 15 minuten.

   De Gares des Eaux-Vives is een spoorwegstation en ligt aan de zuidoostelijke kant van het meer. Het heeft de Franse trein met de SNCF en naar Evian, Chamonix en Annecy.

   Internationale treinen vertrekken vanaf Cornavin omvatten de gezamenlijke dienst door de Zwitserse (CFF) - er zijn 6 tot 10 keer per dag een directe dienstverlening van het TGV van Genève naar Parijs met een reistijd van drie uur en een directe dienstverlening aan Nice, door middel van Marseille van zes uur. Vele Italiaanse steden zijn verbonden door directe verbindingen vanaf Genève naar Milaan (dagelijks vier directe verbindingen in minder dan 4 uur reistijd) en Venetië (dagelijks één directe verbinding in 7 uur). Er is ook een nacht treindienst met Florence en Rome Termini Station.


   Genève, is net als de meeste steden in Zwitserland, een wonder van de efficiëntie van het openbaar vervoer. Transports Publics Genevois biedt frequent bus-, tram-, boot- en voorsteden treindienst naar binnen een blok of twee van de meeste locaties in de stad en het kanton.

   De wet veranderd dit jaar en om het even wie verblijft in een hotel/hostel van Genève is recht op een gratis dagelijkse reispas voor het lokale vervoer TPG. Dit wordt verzorgd door het hotel. Lees meer over het in de sectie "met de bus".

   Districten
   Oude binnenstad en St. Gervais
   Paquis
   Plainpalais
   Hopital
   Eaux-Vives

   Wat te zien in Genève
   Jet d'Eau, de Rade (zichtbaar van het merendeel van de waterkant Lac Léman). dagelijkse 10 AM - 11 PM. Een van de bekroning symbolen van Genève is de monumentale fontein, een fontein van water gepompt 140m in de lucht. De spectaculaire rookpluim was ooit een occasionele druk release voor hydro-elektriciteitsproductie op de rivier de Rhône, maar mensen vond het zo leuk dat de stad in 1891 een permanente gepompt fontein gemaakt. Het prachtig verlicht 's nachts. Best bekeken vanaf een afstand — de omliggende halve kilometer is doorweekt met water. Echter zou de meer avontuurlijke willen proberen het traject recht aanloop naar de Jet-d'eau--bereiden om prettige NAT! Gratis.

   Cathédrale St-Pierre, Place St. Pierre (op het hoogste punt in de oude stad). Jun-Sep, M-Sa 9 AM - 7 PM, Su 11 AM - 7 PM; Oktober-mei, M-za 10u-'s middags en 2 PM - 5 PM, zo 11-12:30 uur en 1:30 PM - 5 PM. De nieuwe Espace Saint Pierre-pass omvat toegang tot alle drie sites van Cour Saint-Pierre, een opmerkelijk ruimte van unieke spirituele en culturele betekenis. De kathedraal en de torens, oorspronkelijk katholieke, zowel belichamen het hoogtepunt van de Gereformeerde traditie en ontdek de oorsprong van het christendom met een uitgebreide archeologische site en ze zijn nu aangevuld door het internationale Museum van de Reformatie op de begane grond van het Maison hamer. Een ondergrondse passage, heropend als het Museum ontstond, verbindt de twee gebouwen. De archeologische tour onder de kathedraal is uitstekend geschikt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dergelijk materiaal en het verklaart de oorsprong niet alleen van de kathedraal, maar de reden voor de Genève locatie terug naar pre-Romeinse tijd. Die bereid zijn om de stappen van de torens van de kathedraal beklimmen zullen worden beloond met een prachtig uitzicht van Genève en het meer. In de buurt, vult de Auditoire, waar Calvin onderwezen, een complex dat is zowel open op huidige vragen als vertegenwoordiger van het verleden. De nieuwe Espace Saint-Pierre wil zo bijdragen aan ons begrip van de wereld van vandaag – tussen traditie en moderniteit, culturele experimenten en spirituele praktijk. Deze drie gebouwen nodigen de bezoeker om te verkennen van de geschiedenis van de stad. Religieuze denominaties opzij, Espace Saint Pierre vertegenwoordigt een geest die blijft gids de stad en de burgers van Geneve vandaag. Ga naar de website voor schemaaa's en informatie over gratis live orgel optredens in de kathedraal. Volwassenen CHF 16 (senioren, gehandicapten, studenten van 16-25, jaar en groepen van meer dan 15 in aanmerking komen voor een pass van CHF 10, kinderen 7-16 jaar in aanmerking voor een CHF 8 pass komen. Toegang tot de kerk zelf is natuurlijk gratis, maar donaties zijn welkom.).

   Old Town (Vieille Ville). Terzijde van de kathedraal, de oude stad is in het algemeen waard rondlopen voor een uur of twee. Onder de hoogtepunten zijn het stadhuis met de kanonnen in het kleine vierkant tegenover het geboortehuis van Rousseau's en diverse antieke winkels met allerlei interessante dingen in de Vensters. Een woord van waarschuwing aan mensen met een lichamelijke handicap: de oude stad, ligt op een heuvel met vrij steile straatjes aanloop naar het.  bewerken
   Palais des Nations, 14, Avenue de la Paix (nummer 8 bus, halte Appia), ☎ + 41-22-917 48 96 (visit-gva@unog.ch, fax: + 41 22 917 0032), [13]. Open daily(Mon.-Fri.) Apr-Okt 10u-'s middags en 2 PM - 4 PM; Jul-Aug 10 AM - 5 PM; de rest van het jaar M-F 10u-'s middags en 2 PM - 4 PM (behalve tijdens de kerstperiode). Oorspronkelijk gebouwd naar huis de Volkenbond, het Palais bezienswaardig gewoon om te nemen in de prachtige aula, naast de grote collectie van openbare kunst, de bibliotheek en het aangelegde terrein is. CHF 12, per stuk voor volwassenen. (groepen vanaf 20 volwassenen komen in aanmerking voor een 20% korting, prive-rondleiding van 1-14 volwassenen CHF 127.50; CHF 10, per stuk, voor studenten, senioren en gehandicapten; CHF 4 voor schoolkinderen; gratis voor kinderen jonger dan zes jaar). Een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs is vereist voor binnenkomst.

   Quartier des Grottes, Place des Grottes (ten noorden van Gare Cornavin), [14]. Een gebied met interessante winkels en het belangrijkst, een reeks van residentiële gebouwen genoemd "les Schtroumpfs" (1982-1984), waar de architecten probeerde te voorkomen dat alle rechte lijnen, wat leidt tot een onconventionele Gaudi-achtige uitstraling. Gratis.

   Brunswick monument
   Monument Brunswick, Quai du Mont-Blanc. Een indrukwekkend monument, gebouwd in 1873 als een Mausoleum voor de hertog van Brunswijk, als een replica van het graf van de familie van de Scaligeri in Verona (14e eeuw). Ook bezienswaardig voor het 5-sterren hotels en de auto voor hen. Gratis.
   Ile Rousseau, Pont des Bergues. Klein eiland, vernoemd naar de beroemde filosoof Jean-Jacques Rousseau. Gratis

   L'Île-toren
   L'Ile. Bezienswaardig voor het oude Tour de L'Ile, de resten van een burcht gebouwd in de 13e eeuw. Heel goed. Gratis.
   Jardin anglais. Kleine tuin aan het meer waar mensen graag hun lunchpauze doorbrengen. Zie de beroemde bloem klok. Gratis.
   Place Neuve. Zie de indrukwekkende Grand Theatre (1879, gerenoveerd na een brand in 1951) en het Conservatoire de musique de Musée Rath. Bezoek ook de Parc des Bastions, waarin een grote muur ("Mur des Réformateurs") tonen enkele van de beroemde mensen van de beweging van de Reformatie.
   Eaux-Vives. Terwijl veel van Genève de gebouwen vergelijkbaar in stijl zijn met wat u in Franse steden vinden zou, is de Mairie van Eaux-Vives een geweldig voorbeeld van de typische Zwitserse architectuur die u in steden als Zürich vinden zou. Als u geïnteresseerd in moderne architectuur bent, bezoek ook Rue Saint-Laurent voor "La Clarte", een avant-gardistisch gebouw ontworpen door Le Corbusier in 1931/32. Een andere interessante attractie hier is de Russisch-orthodoxe kerk gebouwd 1859-1866 met haar gouden koepels.
   Carouge. Een buitenwijk van Genève dat ooit toebehoorde aan het Koninkrijk Sardinië en vandaar behoudt een verschillende Italiaanse smaak.


   Parken
   Het loont de moeite nemen ten minste een dag om te verkennen van de groene plaatsen van Genève, dat er nogal wat zijn, niet het minst omdat sommige van de meer interessante delen van de stad tussen die groene plaatsen zijn. Er zijn een aantal voorgestelde promenades waarvoor er zijn kaarten verkrijgbaar bij het VVV-kantoor op het Ile de la Machine.

   Parc des Bastions, ingang op Place Neuve of gewoon beneden rue St. Léger vanaf Place de Bourg-de vier. Deze prachtige boom bekleed park, dat is de thuisbasis van de campus van de vrije kunsten van de Universiteit van Genève functies reus damborden en zelfs grotere standbeelden van Genève de calvinistische grondleggers voor ogen hadden, en het is direct tussen de oude stad en gewoon de Plainpalais, dus het maakt een goede overgangsgebied om te verkennen.

   Parc des Eaux Vives, ingang aan het eind van Rue des Eaux Vives en de buslijn nummer 2. Er is ook een boot-dock, met service van de Pâquis. Dit park biedt promenades en uitzicht over de poel van de V.N.-campus en het Palais des Nations. Genève ligt aan het eind die het verst van de stad, op de lakefront.

   Parc de la Grange. — Net langs de zuidkant van het meer van Genève-promenade is Parc de la Grange een groot park met een rozentuin, een historisch herenhuis en een bomen omzoomde pad naar het nabijgelegen Parc des Eaux Vives.

   Bois de la Bâtie — net over de rivier de Arve van Jonction. De meeste van deze bosachtige bluf gelaten in een natuurlijke staat van min of meer, maar er zijn wandelpaden rond de randen. De paden verbinden uiteindelijk met een trottoir die een spoorwegbrug in de buurt van St. Jean kruist. Er is ook een kleine dierentuin in de westelijke rand van het bos

   Volleybal toernooien zijn af en toe gehouden in Chicago stranden. De stad heeft 33 stranden van verschillende soorten en maten binnen de stadsgrenzen alleen. Er zijn extra stranden in de noordelijke voorsteden als goed.

   Parken

   Wanneer er stranden, zijn er waterkant parken. Tijdens de zomermaanden zijn de parken een bestemming voor georganiseerde en geïmproviseerde volleybal en voetbal spelletjes, Schaken wedstrijden en veel meer, met tennis en basketbal rechtbanken bezaaid langs de weg.

   Er zijn ook geweldige parken goin binnenland. In de lus, Grant Park gastheren muziekfestivals gedurende het hele jaar, en Millennium Park is een leuke bestemming voor alle leeftijden, vooral tijdens de zomer. In Hyde Park, Midway Park biedt schaatsen, en de zomer en de winter gardens in de schaduw van de academische reus, de Universiteit van Chicago, en Jackson Park heeft golf, meer tuinen en de erfenis van de stralende moment van de stad, de Colombiaanse Expositie van de wereld-1893. In Bronzeville, Washington Park is een van de beste plekken van de stad voor communautaire sport. Lincoln Park bevat de Lincoln Park Zoo en het Conservatorium van Lincoln Park. En dat is slechts een kort overzicht. Bijna elke wijk in Chicago heeft een geliefde park.

   Chicago is ook thuisbasis van de Bloomingdale Trail/606. Dit is een lineaire park in de hemel. Deze verhoogde greenway, gemaakt van right-of-ways van de spoorweg en de viaducten, 2.7 mijl, uitgevoerd door verschillende buurten van Chicago, en compleet met wandelpaden, fietspaden, bankjes, bloemen en planten. Dit soort lineaire park, over voormalige spoorlijnen, is het derde type in de hele wereld, na een bijna 3 mijl lange in Parijs, en een 1 mijl lange versie in New York City.

   Evenementen & Festivals

   Als u absoluut vastbesloten bent en u een zorgvuldige planning, is het mogelijk voor een bezoek aan Chicago tijdens een festival-minder week kunt. Het is een uitdaging, though. Meeste buurten, parochies en service groepen hosten van hun eigen jaarlijkse festivals gedurende het voorjaar, zomer en herfst. En de stad heeft verschillende in de winter. Er zijn een paar kan niet-miss city-brede evenementen, wel. In de lus gastheren Grant Park smaak van Chicago in juli, het grootste outdoor food festival in de wereld; en er zijn vier grote muziekfestivals: Blues Fest en Evangelie Fest in juni, Lollapalooza in augustus en Jazz Fest in September. Alle maar Lollapalooza zijn gratis. De Chicago gebaseerde muzieksite Pitchfork Media ook gastheren hun eigen jaarlijkse driedaagse festival van rock, rap, en meer in de zomer in unnion Park op de Near West Side.

   Sportvissen is een steeds populairder wordende activiteit met bezoekers naar het eiland. Trollen, jigging en bodem vissen kan alle zeer de moeite waard, met grof wild verre van ongewoon. Charters zijn verkrijgbaar bij veel kustgebieden maar de populairste punten met een concurrerend gamma van opties zijn Benoa Harbour en nabijgelegen Serangan dicht bij Kuta, net ten noorden in Sanur en Padang Bai aan de oostkust.

   Kanovaren is beschikbaar op Lake Batur (The Holy See).

   Waterbom is een groot waterpark gelegen in Jl Kartika Plaza in Kuta.

   Bali, Indonesië is een uniek eiland met een rijke van Hindoeïsme culturele en vriendelijke mensen. Het is waarschijnlijk het beste eiland in Indonesië komt u als toerist. Bali heeft prachtige gevarieerde van landschap van heuvels en bergen, de ruige kust en de zandstranden, weelderige rijst terrassen en onvruchtbaar vulkanische hellingen alle verstrekken van de beste en kleurrijke culturele, in diepe spirituele die bezoekers als eiland paradijs beweren. Bali is een paradijs voor surfen en duiken liefhebbers, familie reizigers, met inbegrip van back-packers huwelijksreis.

   Kopen

   Of het nu eenvoudig snuisterijen, een mooi standbeeld of hoge modeboetiekjes die u inschakelt, is Bali een winkelparadijs. Een enorm scala aan zeer betaalbare producten worden aangeboden aan het punt waar winkelen kan overweldigen een bezoek als u toestaan dat het!

   Kleding is een echte trekking. Populaire sportkleding merken zijn verkrijgbaar in een veelheid van winkels in Kuta en Legian voor prijzen ongeveer dertig tot vijftig procent lager zijn dan je thuis zou betalen. Als de massa-markt niet uw ding is, probeer het steeds toenemende aantal van chique boetieks in Seminyak en ondersteunen jonge lokale ontwerpers. Jalan Laksmana is een goed uitgangspunt.

   Bali is een eiland van ambachtslieden, zodat kunsten en ambachten altijd populair zijn. Probeer aan het hoofd naar de bron als u kunt eerder dan het kopen van filmpersonages winkels in Kuta of Sanur. Je krijgt meer voldoening uit een artikel van de maker direct kopen en zien de ambachtsman in actie. Bali heeft een enorm scala van lokaal geproduceerde schilderijen, manden, steen en houtsnijwerk, zilver en shell sieraden, keramiek, natuurlijke papier geschenken, glaswerk en veel, veel meer.

   Gedroogde specerijen en koffie zijn zeer populaire items mee naar huis nemen. De meeste supermarkten hebben speciaal ontworpen geschenkverpakkingen gericht op toeristen, of, als u Bedugul bezoekt, kopen op de traditionele markt van Bukit Mungsu.

   Wat u koopt, controleert u of dat u bent in uw beste modus, onderhandelen als deze vaardigheden vereist behalve in de duurdere winkels die specifiek aangeven worden dat hun prijzen zijn vast. En onderhandelen is natuurlijk een heleboel plezier.

   Voor meer algemene winkelen, Bali is huis aan een groot aantal kleine winkels en supermarkten en u zal niet worden kort opties. In de afgelopen jaren paddestoelen 24-uurs gemakswinkels in Zuid-Bali met de CircleK en 7/11 franchise ketens wordt vooral prominent. Het personeel van deze spreekt altijd Engels en de productlijnen ze voorraad zeer bezoekers gericht zijn; alles van bier en tijdschriften voor westerse levensmiddelen en zon lotion zijn beschikbaar de klok rond.

   Autoverhuur beoordelingen

   Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Geneve autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.80 gebaseerd op 5 ratings.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Groot

   Ik vond de auto graag leuk, en ook de auto. was een geweldige ervaring. renato

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Zeer Moeite En Een Geweldig Voertuig

   Erg onder de indruk. had een paar wachten in de rij, maar bij de balie was het snel en pijnloos. gemakkelijke afzetting ook. ik heb de creditcardrekening nog niet gezien, maar ik verwacht geen problemen daar.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Heel Gelukkig

   Uitstekende prijs, uitstekende service. zal zeker weer met rentalcargroup en sixt werken.

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Erg Goed

   Tijdig, korte afspraken arrangementen, goede service!

   Reviewed by:
   vennootschap:

   Rentalcargroup Service:

   ReviewReviewReviewReviewReview

   5

   Ð ¥ Ð¾Ñ € оÑиÐμ Ñ † ÐμÐ½Ñ U003c

   Geen commentaar

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen