Auto Huren St Croix

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

St Croix Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in St Croix, Maagdeneilanden, Amerikaanse..

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in St Croix . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in St Croix, Maagdeneilanden, Amerikaanse..

St Croix Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in St Croix maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

St Croix Maagdeneilanden, Amerikaanse. Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in St Croix

Luchthaven
 • Henry - E Rohlsen Luchthaven [STX]
  Stad
  • St - Croix Hoge Locatie Christiansted

   St Croix Auto Huren & Reisinformatie

   Grens overschrijden met uw huurauto
   Houd er rekening mee dat als u van plan bent om over landgrenzen te reizen, er beperkingen van toepassing kunnen zijn. De grensoverschrijdende kosten kunnen direct bij de huurbalie worden afgerekend.

   Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in St Croix
   Een geldig rijbewijs van de hoofdbestuurder en eventuele extra bestuurders is verplicht. Het rijbewijs moet minstens 1 jaar in bezit zijn van de bestuurder. Een internationaal rijbewijs is ook nodig, samen met uw normale rijbewijs als u een auto huurt in een ander land dan waar uw rijbewijs is afgegeven. Controleer altijd in uw eigen land voor de volledige details en vereisten om een international rijbewijs te verkrijgen. Ook is een creditcard nodig in de naam van de hoofdbestuurder.

   Een auto huren met meer dan 1 bestuurder
   Een huurauto kan alleen worden gereden door de hoofdbestuurder, maar er is een mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen wat meestal extra kost. U kunt erachter komen hoeveel het is door de “Gedetailleerde Huurvoorwaarden” te lezen. De extra bestuurder moet bij het lokale huurkantoor aanwezig zijn bij het ophalen van de auto om zijn rijbewijs te tonen. Beperkingen kunnen van toepassing zijn. Controleer de gedetailleerde voorwaarden voor deze informatie.

   Parkeer uw huurauto in St Croix
   U parkeert uw huurauto in St Croix het beste in een garage. Het is veiliger voor U en uw huurauto. Het is wellicht mogelijk om uw huurauto aan de rand van St Croix te parkeren en te reizen met het openbaar vervoer, dat is niet te duur en zal compenseren voor de parkeerkosten die u moet betalen als u in het stadscentrum parkeert. Houd er rekening mee dat veel grote steden een stadscentrum hebben dat alleen toegankelijk is voor lokale bewoners of voor bestemmingsverkeer.

   Waar een auto huren
   Rentalcargroup.com biedt autoverhuur in meer dan 35.000 locaties; op alle grote luchthavens en steden en treinstations. Onderaan op deze pagina ziet u een kaart met alle autoverhuurbedrijven waar we mee werken in St Croix.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen