Brazilie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Brazilie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Brazilie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Brazilie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Brazilie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Brazilie en geniet - reis - ontdek!

Brazilie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Brazilie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Brazilie Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Brazilie

Brazilie Auto Huren & Reisinformatie

Brazilië

Ongeacht waar u heen op vakantie gaat je moet nooit terug naar huis zonder een souvenir of twee en Brazilië is geen uitzondering.  In de grotere steden wordt u verwend voor keuze als het gaat om winkels en souvenirs, hoewel als u naar sommige van de kleinere steden reizen vindt u nog enkele mooie items die zou het een schande om achter te laten.

In de grote steden de grotere winkels en markten de neiging te blijven open tot vrij laat in de avond.  Ze zijn gevuld met grote shopping malls waar u in van airconditioning voorziene luxe winkelen en genieten van een maaltijd of een film op hetzelfde moment.   Deze zijn echter niet normaal de goedkoopste plekken om te winkelen.

In Rio de Janeiro en Salvador zijn de perfecte souvenirs sieraden, handwerk en antiek.  Als u wilt weten een paar Afro-Braziliaanse kunststukken dan regelen autoverhuur en hoofd naar Bahia, waar u ook speksteen houtsnijwerk en handgemaakte muziekinstrumenten afhalen kunt.

Sieraden is een populair souvenir met toeristen naar Brazilië en vindt u een koopje als u op zoek bent naar smaragden en diamanten of zilver en goud stukken.  Het overwegen van een reis naar Minas Gerais voor enkele van de beste koopjes.  Items die specifiek zijn voor het Amazonegebied vindt u in plaatsen zoals Santarem, Manaus en Belem, al is het zeer belangrijk dat toeristen ervoor te zorgen dat zij geen items die zijn overgenomen uit de jungle illegaal kopen.

Kijk uit in Brazilië voor "fair trade"-producten.  Deze worden gewoon steeds populairder in de regio en "fair trade" souvenirs zijn handgemaakte artikelen, cosmetica en eco-vriendelijke producten.  Zorg als u ervoor kiest om items gemaakt van dierenhuiden, want er verschillende beperkingen instellen zijn voor het nemen van dit huis te kopen.

Als u gaan winkelen in de kleinere steden dan worden voorbereid voor de winkels sluiten eerder dan ze in de grotere steden doen – zou een huurauto zinvol zijn om u te verslaan de rush te helpen!  Openingstijden neigen te zijn van 9 am tot 7 pm maandag tot zaterdag, maar in de steden vele winkels uiterlijk dit zal openen.  Openingstijden december ook de neiging om later.

In de meeste winkels credit cards worden geaccepteerd, maar nogmaals, als u buiten de belangrijkste steden zijn winkelen kan je dat sommige van de kleinere winkels liever contant geld.  Het is ook gebruikelijk voor kosten moet worden toegevoegd als u een credit card gebruikt en zowel uw eigen bank en de lokale banken zal doen.  Om enkele van de beste koopjes, ga winkelen in de markten waar u op de prijs afdingen kunt als u contant betaalt.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Brazilie autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.27 gebaseerd op 6 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Geen Informatie Over Creditcard

Er was geen informatie over het bedrag dat ik in mijn creditcard zou moeten beschikken om te worden gebruikt als borg.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Perfect

Ik zou liever in staat zijn om hulpverleners te praten in het italiaans

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Mooie Auto !!

Geen commentaar

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Uitstekende

Uitstekende zelf en leuke attentie n company, danken wij in contact blijven, pablo bandoma

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Execelente

Perfect

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen