Israel Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Israel | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Israel en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Israel. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Israel.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Israel en geniet - reis - ontdek!

Israel autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Israel. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Israel Autoverhuur Partners

Israel Auto Huren & Reisinformatie

Israël

Een reis naar Israël moet een om te onthouden en met zoveel belangrijke historische attracties kan eenvoudig te plannen!

De oude stad van Akko is gevuld met kerken en moskeeën en heeft geweldige stadsmuren.  Napoleon, de Ottomanen, de kruisvaarders en vele andere historische figuren en groepen uitmaken deel van de geschiedenis van de stad.  Nu is het een voornamelijk Arabische stad die heeft een drukke markt waar u kan halen een paar souvenirs en maak kennis met enkele van de lokale bevolking.

Christelijke bedevaartsoorden zijn ook populair in Israël en veel kan worden gevonden rond Jeruzalem.  De Olijfberg is slechts een van deze, maar u kunt ook het betalen van een bezoek aan de tuin van Gethsemane, het graf van de Heilige Maagd en de koepel van het ascensieproces.  De oude stad van Jeruzalem is gevuld met religieuze gebouwen waarin de Christian Church van het Heilig Graf en de Joodse Klaagmuur.  Als alternatief, waarom niet een auto huren en neem een reis naar Nazareth?  Dit is het huis van de jeugd van Jezus en duizenden pelgrims bezoeken elk jaar.  Er zijn kleine geplaveide straatjes en een souk waar u voor souvenirs winkelen kunt.

Ondanks de naam is het meer van Galilea eigenlijk een meer gelegen in de vlakte van Jizreël.  Zijn er kerken rond het meer samen met de Joodse stad van Tiberias.   Er zijn stranden hier beschouwd als ideaal voor een picknick, maar u kan ook gebruikmaken van uw autoverhuur en hoofd naar de stranden langs de mediterrane kosten of die op de rode zee.  Voor een compleet andere ervaring hoofd aan de dode zee.

De dode zee is eigenlijk 400 meter onder zeeniveau en links Israël en Jordanië.  Er is meer zout en mineralen in deze strook water zodat u letterlijk in het water zweven kunt.  Er zijn hier verschillende resorts die optimaal gebruik van de natuurlijke helende eigenschappen van het water en de modder.  Er zijn ook sterke bijbelse verbindingen hier, met de Dode Zee-rollen bij Qumran en het Masada Paleis van koning Herodes gevonden.

Het Holocaust Museum van Yad Vashem is een gedenkteken voor de zes miljoen mensen die tijdens de Holocaust stierven.  Een reis hier kan u helpen om te begrijpen van Joodse afkomst en de geschiedenis van Israël.  Dit is een groot museum dus zorg ervoor dat, zodat u genoeg tijd voor uw bezoek hier.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Israel autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 8.95 gebaseerd op 14 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Zo Perfect Als Het Kan Krijgen

Zo perfect als het kan krijgen

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Sensor

Bij autoonderbrekingen valse sensor een olieverversing of een controle motor. het stoorde

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goede Ervaring

Goede ervaring voor de eerste keer. de auto was nieuw, goed binnen, vol opties.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Probleemloze makkelijke verhuurervaring

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goed Verhuurd

Het was een nissan micra van cal auto. geen technische problemen, geen ongelukken ook ;-)rnmooie reis van ben-gurion door jeruzalem naar eilat.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen