Rentalcargroup.nl

Rentalcargroup vergelijkt de prijzen van autohuur bedrijven

Rentalcargroup vergelijkt de prijzen van autohuur bedrijven
(0800 020 0459)
autohuur vragen? - bel ons
 
Quote
 Andere Terugbrenglocatie?

Autohuur Italie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Italie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Italie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Italie.

Onze autoverhuur boekingsproces is eenvoudig, snel en veilig. Huur een auto in Italie en geniet - reis - ontdek!

Italie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Italie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Reviewed by:
vennootschap:

Mr Mohamed
Sixts

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Zijn zeer gemakkelijk om een boeking te maken en te auto te halen. De dienst van rentalcargroup en de leverancier Sixt was uitstekend!

 Italie Autoverhuur Partners

Autoverhuurlocaties verspreid in Italie

Autoverhuur & Reisinformatie

Italië

Plan uw reis naar Italië zou gemakkelijk moeten zijn.  Met zoveel te zien en te doen moet u geen moeite vullen uw dag hebben.  Echter hebben teveel keuze kan het moeilijk maken om een beperking van uw reisroute – hier zijn slechts een paar opties voor u om te overwegen.

De Cinque Terre-regio van het land gebruikt populair bij de dichters zoals Byron en Shelley.  De regio is gevuld met bergen, olijfbomen en wijngaarden en u kan krijgen een voorproefje van hoe de andere helft woont door het huren van een villa in een stad zoals Portofino of Rapallo.  Een alternatief is de stad Padua – zeer gemakkelijk kunt verkennen als u hebt gekozen voor het huren van een auto in Italië.  Het land de tweede oudste museum kan worden gevonden in Padua.  De Universiteit hier kan bogen op Galileo en Copernicus onder haar alumni onderwijs en St Anthony's tombe in de basiliek trekt duizenden pelgrims per jaar.

Uw reis naar Italië kunt u omzetten in een cultuur gier.  Een paar dagen doorbrengen in Venetië waar u sierlijke paleizen, hotels en andere gebouwen zien kunt.  Basiliek van St. Mark's is een andere must-see in deze stad en moet u ervoor zorgen dat u een reis in een gondel langs het Grand Canal nemen.

De meest actieve vulkaan in Europa kan worden gevonden in Italië.  De Etna is gelegen op het eiland Sicilië en het is nu een UNESCO World Heritage Site.  De functies van de vulkaan in de Griekse mythologie, evenals een belangrijke rol hebben gespeeld in een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van het land.  De stad Pompeii werd begraven onder een uitbarsting in de 1e eeuw.  De overblijfselen van de stad hebben zijn opgegraven door archeologen en nu vindt u op de straten van Pompeii om te zien de mozaïeken en de amfitheaters.

Verkennen van Rome is makkelijk als je een auto huren en een van de belangrijkste bezienswaardigheden hier Vaticaanstad is.  Dit is een onafhankelijke staat binnen de stad Rome en het staat bekend om de St Peter's Basiliek.  Hier ziet u het Vaticaans paleis, de Sixtijnse kapel en het museum dat de gegevens van de geschiedenis van het stadje.

De stad van Pisa moet volgende op de lijst voor een bezoek.  De scheve toren van Pisa is één van de meest beroemde attracties in het land.  Het dateert uit de 12e eeuw en één kant van de toren is nu 5 meter dichter bij de grond dan de andere.  De toren is verhuisd door de eeuwen heen, leunend een beetje meer elk jaar maar ingenieurs hebben nu het gestabiliseerd en het verhinderd om het even welk verder.

 Italie Car Hire  Italia Alquileres de vehículos  Italien Mietwagen / autovermietung  Italie Location de Vehicules  Italie autohuur / autoverhuur
Rentalcargroup.nl Rentalcargroup.co.uk
©Copyright 1995 - 2017 RentalCarGroup
Rentalcargroup.nl is een handelsnaam van Rentalcargroup FZE , PO Box 7751 , Sharjah , Verenigde Arabische Emiraten Registered Company No 02-01-03119