Botswana Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Botswana | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Botswana en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Botswana. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Botswana.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Botswana en geniet - reis - ontdek!

Botswana autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Botswana. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Botswana Autoverhuur Partners

Botswana Auto Huren & Reisinformatie

Botswana 2

Een reis naar Botswana is een die u nooit dankzij de schoonheid van het land vergeten zult.  Waarom niet overwegen het toevoegen van een paar van deze te uw reisroute om u optimaal gebruik maken van het te helpen?

U kon het nemen van een blauwe plek langs de Chobe rivier.  Dit is een geweldige manier om enkele van de plaatselijke fauna te bekijken en wordt beschouwd als de beste manier om te zien van olifanten zwemmen in Afrika.  Een avond bootcruise één optie, is zodat u kunt genieten van de bezienswaardigheden als de zon maar er ondergaat is ook de optie van het boeken van een vakantie woonboot op de rivier ook.

Midden in het hart van de Okavango Delta is er de Moremi Wildlife Reserve.  Met een breed scala van habitats hier zijn er grote aantallen soorten voor u te nemen.  Echter, evenals de dieren, neem de tijd om te genieten van het groen-er zijn bossen en bossen die zijn vol met ongebruikelijke planten en bomen.

Zoals veel van het land wordt aan nationale parken overgegeven moet u ten minste één tijdens uw verblijf bezoek!  Haal het meeste uit uw huurauto aan hoofd aan het Kgalagadi Transfrontier Nationaal Park.  Dit gebied van het land is thuis van enkele van de oudste migratieroutes van de wilde dieren in Afrika en het heeft een oppervlakte groter is dan Nederland.  De bevolking van de kat is sterk hier dus u bent bijna gegarandeerd te zien overvloed van leeuwen en luipaarden.  Het is de ideale plek voor sommige wild te kamperen.

Een reis naar Botswana zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan de Khama Rhino Sanctuary.  Deze reserve werd opgericht in 1992 en het is een Gemeenschapsproject voor wilde dieren die worden ontworpen om te helpen bij de bescherming van de rhino.  Zowel de witte als de zwarte neushoorn hebben gevonden dat een huis hier en cijfers groeien, hoewel eerder had ze bijna uitgestorven in Botswana geweest.  U kunt hier kamperen of overnachten in een van de chalets.

Als u geïnteresseerd in geschiedenis bent wijs dan uw huurauto in de richting van de Tsodilo Hills.  Dit is een UNESCO World Heritage Site, en het is heilig voor de San Bosjesmannen.  Dit gebied van het land is al meer dan 100.000 jaar bewoond, en hier de oude rotsschilderingen zijn de reis waard.  Er zijn tal van wandelpaden voor degenen die willen verkennen van het gebied in en rond de heuvels.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen