Egypte Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Egypte | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Egypte en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Egypte. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Egypte.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Egypte en geniet - reis - ontdek!

Egypte autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Egypte. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Egypte Autoverhuur Partners

Egypte Auto Huren & Reisinformatie

Egypte

Zodra u hebt gemaakt het besluit om een reis naar Egypte is het een goed idee om ten minste een ruwe route in het achterhoofd – is er zoveel te zien en te doen dat het is makkelijk te missen iets dat je zou echt graag willen doen.

Waarom niet nemen de tijd voor een bezoek aan Alexandrië?  Dit is de tweede stad van het land en u ziet invloeden uit verschillende delen van Europa hier, met inbegrip van Griekenland en Frankrijk.  De stranden van de stad zijn over het algemeen verpakt tijdens de zomermaanden, maar er zijn ook tal van musea voor de geschiedenis buffs.  Waarom niet huren een auto om de stad te verkennen?

Volgende moet op de lijst worden van een reis naar de vallei der koningen.  Dit kan worden gevonden in de Thebaanse heuvels en is het thuis van de laatste rustplaatsen van veel van de oude farao's.  De meeste van de graven werden geleegd jaar geleden maar er is nog genoeg te zien waaronder het graf van Toetanchamon.

De rode Zeeregio is een populaire vakantiebestemming en het is de perfecte plek voor degenen die graag om te gaan duiken.  De zee staat bekend om de heldere wateren, koraal en overvloedig zeeleven.  Hoofd voor het Ras Mohamed National Park, slechts 12 mijl van Sharm el-Sheikh waar u de beste wateren voor duiken vindt.

Het zou een schande om te bezoeken Egypte en niet de tijd nemen om een paar koopjes halen?  De Khan el Khalili bazaar in Caïro is één van de bekendste in het land en gaat terug tot de Middeleeuwen.  U kunt oprapen parfum, kruiden, stoffen en snuisterijen als souvenir en u kunt opslaan jezelf een beetje koehandel ook.  Autoverhuur betekent dat u niet ongerust maken moet over de uitvoering van alle van de zakken terug naar uw hotel!

Ten slotte, een reis langs de Nijl is een geweldige manier om te zien wat die dit land te bieden heeft.  Hier ziet u veel van de archeologische sites van de rivier en van een aantal van de plaatselijke fauna.   Sommige reizen kunnen tot vijf dagen duren en kunt u genieten van een ontspannen tempo reis terwijl u uw batterijen opladen.

Wat u ook wilt doen tijdens uw verblijf, vindt u dat er is genoeg om uit te kiezen.  Egypte heeft zowel oude als moderne bezienswaardigheden die niet mag worden gemist en het kan echt de vakantie van uw leven.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen