Frans Polynesie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Frans Polynesie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Frans Polynesie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Frans Polynesie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Frans Polynesie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Frans Polynesie en geniet - reis - ontdek!

Frans Polynesie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Frans Polynesie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Frans Polynesie Autoverhuur Partners

Frans Polynesie Auto Huren & Reisinformatie

Frans-Polynesië

Met zoveel eilanden te verkennen in Frans-Polynesië zou u kunnen benieuwd hoe makkelijk het is om rond te krijgen!  Eigenlijk, er zijn vele opties voor u beschikbaar wanneer u op reis bent hier met inbegrip van de reis van de lucht.  Binnenlandse vluchten worden uitgevoerd door een lokale luchtvaartmaatschappij en kunt u reizen uit Tahiti aan een aantal buureilanden evenals de meer afgelegen mogelijk te maken.  Het is zeker de snellere manier om te reizen!

Eenmaal op een eiland vele mensen verkiezen te rijden en autoverhuur in Frans Polynesië is mogelijk op de grotere eilanden.  Er zijn zowel lokale en internationale autoverhuurbedrijven beschikbaar voor u.  Ze rijden aan de rechterkant van de weg en alles wat je nodig hebt is je standaard rijbewijs.  Taxidiensten zijn beschikbaar op Tahiti en Bora Bora evenals een paar van de andere grotere eilanden.  Taxi's kunnen vaak worden geregeld door uw hotel en de kosten van de meeste ritten is zeer redelijk.

Er zijn is honderden eilanden in de groepen, reizen door water ook een populaire optie.  Er zijn veerdiensten die veel van de eilanden, evenals de catamarans, schoeners en kopra boten te koppelen.  Er zijn dagelijkse verbindingen tussen Papeete en Bora Bora en Moorea, Huahine alsmede Raiatea uitvoert.  U kunt zelfs Handvest uw eigen jacht of zeilboot op sommige eilanden en als u niet zeker bent over het zeilen zelf dan voor een die kiezen wordt geleverd met een kapitein of bemanning – hoewel dit is een optie die de bank breken kan!

Zodra u klaar bent met zou het verkennen van u willen halen een souvenir of twee naar huis nemen.  De meeste van de retail-opties bevinden zich in Papeete, vooral als u wilt zien van bekende merken.  Echter, de eilanden zijn een geweldige plek om te pick-up plaatselijk gemaakte ambachten.  De Marquesan woodcarvings zijn altijd een populaire optie met toeristen, net als de dansende kostuums en shell sieraden.  Lokaal-en-klare parfums en kokosolie producten zijn goede waarde voor je geld en de heldere stoffen gebruikt om de traditionele Tahitian pareo outfit zijn ook goede keuzes.

De meeste winkels zijn open van 8u tot 's middags, heropening op 13.30 uur tot ongeveer 17.00 uur.  Op zaterdag sluiten de winkels om 11u.  Winkels in de kleinere steden en dorpen zal hebben uiteenlopende openingstijden.  De winkelcentra in de Tahitiaanse voorsteden hebben de neiging te openen veel eerder en veel later dan onafhankelijke winkels open blijven.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen