Japan Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Japan | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Japan en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Japan. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Japan.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Japan en geniet - reis - ontdek!

Japan autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Japan. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Japan Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Japan

Japan Auto Huren & Reisinformatie

Japan

Dus wat gaat u doen wanneer je naar Japan?  Met meerdere eilanden te bezoeken, dat zou kunnen betekenen honderden potentiële toeristische attracties voor u tijdens uw verblijf in past.  Waarom niet proberen een paar van deze?

Begin de dag direct aan ontbijten op de grootste vismarkt ter wereld.  De vismarkt van Tsukiji in Tokio opent rond 4 uur en als je u wilt kunt een rondleiding speciaal maar je moet er wel en geregistreerd door 5 am!  Zodra u hebt genomen van uw rondreis kunt u genieten van een ontbijt van sushi en sashimi op een van de nabijgelegen restaurants.

De derde grootste stad van Japan is Osaka, en het is bekend voor het feit dat een heleboel restaurants van wereldklasse.  Hier kunt u genieten van een gastronomisch diner, een voorstelling van traditionele Japanse dans en muziek en een reis naar het kasteel allemaal in een dag.  Het aquarium in het Dotonburi-gebied is een van's werelds grootste en het is een favoriete bestemming voor gezinnen.

Is het eiland Miyajima dichtbij Hiroshima.  Dit staat bekend om haar rode Shinto torii gateway die lijkt te zweven.  Er is het Itsukushima-schrijn dat UNESCO werelderfgoed status heeft bereikt en kun je een kabelbaan omhoog Mount Misen te genieten van het spectaculaire uitzicht.

Japan staat bekend om haar thee ceremonies en het zou jammer zijn om al die manier gaan en missen!  De toeristische informatiecentra in Kyoto en Tokyo kunnen dit voor u regelen.  Het ritueel vindt plaats in een van de rustige kamers die zijn ontworpen voor de ceremonie.

Gebruik uw huurauto om een bezoekje te brengen aan de Sensoji-tempel.  Het is het aantrekken van pelgrims al meer dan 1000 jaar, maar het huidige gebouw is een wederopbouw na de bombardementen tijdens WO2.  Een andere top attractie is Himeji kasteel, algemeen beschouwd als het meest indrukwekkende kasteel in het land.  Ondanks de WW2 bombardementen die het zeer goed en dateert uit de 17e eeuw heeft overleefd.  Bovendien bereikt het UNESCO werelderfgoed status.

Autohuur zijn nuttig als u wilt reizen naar west Honshu het Hiroshima Peace Memorial Museum te bezoeken.  Het memorial park werd ontworpen in 1949 en duizenden komen hier elk jaar te betalen aan degenen die zijn omgekomen toen's werelds eerste atoombom ontplofte.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen