Auto Huren Douala

Waar wilt U een auto huren?
 
:
:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Douala Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Douala, Kameroen.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Douala . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Douala, Kameroen.

Douala Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Douala maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Douala Kameroen Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Douala

Luchthaven
  • Douala - Luchthaven Chauffeur Service [DLA]
  • Kameroen - Douala Luchthaven [DLA]
Stad
  • Douala
  • Douala - Boulevard De La Liberte

Douala Auto Huren & Reisinformatie

Douala is de grootste stad en het commerciële centrum van Kameroen.

Begrijpen

Douala is een grote en uitgestrekte stad met verschillende districten. Akwa is de belangrijkste centrale wijk, waar al het zakelijke, commerciële en diplomatieke leven concentreert. Boulevard de la Liberté is het kloppende hart van de stad met vele winkels en restaurants.

Krijgen

Met het vliegtuig

De Douala International Airport (DLA) fungeert als de hoofdingang punt van het land. Camair-Co (nationale luchtvaartmaatschappij) is de belangrijkste dienstverlener naar de stad van Douala. Twee andere luchtvaartmaatschappijen vliegen ook naar Europa - Air France (Parijs) en Brussels Airlines (Brussel). Turkish Airlines heeft ook directe vluchten naar Douala uit Istanbul. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden links naar Afrikaanse bestemmingen.

Vlucht naar Douala met grote luchtvaartmaatschappijen zijn niet dagelijks beschikbaar, dus een flexibele planning en een tijdige reservering is vereist.

Aankomst op de luchthaven ongeveer 3 uur voor vertrek, zoals het vaak de neiging te drukke en lange wachtrijen kunnen voorkomen dat u comfortabel bereikt uw vluchten. Voorbereiden op de grondige controles bij de custums en door de luchthavenautoriteiten van de politie. Vermijden van confrontatie met de autoriteiten, maar zijn bedrijf en verzoek om te praten met hun superieuren, als zij u vragen te betalen van smeergeld.

Bent u bezorgd over uw veiligheid of bezorgd over het missen van het vliegtuig, kunt u een rit naar of van luchthaven met Afrika Luchthaventransfers.

Omzeilen

Zich verplaatsen in Douala is het eenvoudigst door gedeelde taxi's. Gedeelde Toyota taxi-cabines (geel) zijn beschikbaar in de hele stad overdag, terwijl het krijgen van een laat op de avond misschien wel moeilijker. Alleen krijgt u een rit als uw collega-reizigers ook in dezelfde richting als jij reizen zijn.

Inhuren van een chauffeur brengt u buiten de stad is mogelijk en is de veiligste manier. Zorg ervoor dat u uw chauffeur huren indien hij wordt aanbevolen om u door een vriend of een businesspartner die u goed kent.

Wat te zien

Douala gedenktekens, Douala waterpark, Douala winkels
Hotel Akwa Palace
Place du Gouvernement
La Pagode
Doual'art

Wat te doen

Wanneer in Douala, is het dichtstbijzijnde strand naar Limbe. Limbe (voorheen Victoria, na koningin Victoria van Engeland) is een stad in het zuidwesten regio van Kameroen. Limbe heeft sommige aardige spannen van strand om te zonnebaden. Voorzieningen zijn basic, stromen van water zou zeer sterk. Wees voorzichtig, en de ' locals ' vragen of de Oceaan is veilig om te zwemmen of niet. Uitstekende visrestaurants zijn wijd beschikbaar in Limbe.

Kopen

Ambachten, beschilderde maskers, kralen, headscarfs, lokale chocolade, koffie. Kijk daarvoor in Limbe, waar deze dingen zijn vaak veel goedkoper. Vraag uw lokale vriend te kopen u echte waarde voor hun geld krijgen.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen