Koeweit Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Koeweit | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Koeweit en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Koeweit. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Koeweit.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Koeweit en geniet - reis - ontdek!

Koeweit autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Koeweit. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Koeweit Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Koeweit

Koeweit Auto Huren & Reisinformatie

Koeweit

Bij een bezoek aan Koeweit vindt u traditionele toeristische attracties zijn weinigen en ver tussen.   Er zijn echter een paar dingen die je zeker moet overwegen toe te voegen aan uw planning.

Een trip naar Failakai eiland is een must.  Er zijn regelmatige veerdiensten naar het eiland en het is een mooie haven.  Het is de ideale plek om te zien van de traditionele dhows, maar de stad is ook thuis aan een aantal archeologische sites die uit de Bronstijd en de oude Grieken dateren.  De Griekse tempel van het eiland is een van de meest populaire attracties hier.   Al Jahrah is de site van vervaardiging van de traditionele boums en de sambouk boten.  Maar ze niet langer gebruikt voor Parel vissen of handel maar gewoon als pleziervaart.

De hoofdstad van Koeweit is uitgegroeid tot een zeer drukke stad van moderne wolkenkrabbers en luxehotels en appartementen, maar er zijn ook een aantal mooie parken en tuinen die u kunt bezoeken.  De Kuwait Towers zijn een van de meest opvallende bezienswaardigheden in de stad, maar overweeg ook een reis naar het Seif paleis dat dateert uit het einde van de 19e eeuw.  In het paleis de oorspronkelijke mozaïeken blijven maar ze werden beschadigd toen de Irakezen binnenviel.  U kan ook een bezoek brengen aan het Nationaal Museum, maar vele artefacten werden ook verwijderd uit hier tijdens de invasie.

Kiezen voor autoverhuur tour van de stad en de belangrijkste bezienswaardigheden te zien.  Veel bezoekers willen attracties zoals de Sadu House, die is gemaakt met behulp van gips en koraal.  Dit is nu een museum ontworpen om vitrine van de traditionele ambachten van de bedoeïenen mensen.  Het centrum van de stad is waar de grote moskee die ook een must voor toeristen is.  Koeweit stad is ook thuis van een van's werelds grootste telecommunicatie torens, genaamd bevrijding toren ter herdenking van de bevrijding van het land.  U kunt de toren bijna 500ft oplopen tot genieten van een maaltijd in het restaurant of Bekijk de stad vanaf de draaiende uitkijktoren.

Een aantal toeristen maken het grootste deel van de locatie om deel te nemen aan sommige watersporten.  Zeilen en duiken zijn zowel populair hier en powerboating is ook een optie.  Tijdens de wintermaanden veel locals de gelegenheid om te gaan paardrijden.   Neem uw huurauto en breng de dag bij één van de clubs van de zee.  Deze hebben een heleboel faciliteiten waaronder zwembaden, tennisbanen, stranden, sportzalen en bowling.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen