Korea Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Korea | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Korea en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Korea. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Korea.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Korea en geniet - reis - ontdek!

Korea autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Korea. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Korea Autoverhuur Partners

Korea Auto Huren & Reisinformatie

Korea

Wanneer u een reis naar Zuid-Korea is er genoeg te houden je bezig.  Van steden zoals de hoofdstad Seoul naar de nationale parken, kunt u er zeker van te zijn dat u iets vindt die bij u past.

De N-Seoul Tower stijgt bijna 800 voet op Namsan berg en hier kunt u genieten van een geweldige uitzicht over de stad.  De toren is's nachts verlicht en wordt het beschouwd als een prachtig gezicht.  Genieten van diner in de draaiende restaurants.  U kunt ook een bezoek brengen aan de voorstad van Suwon-City.  De stadsmuren zijn UNESCO vermeld en toeristen attracties zoals de Hwaseong vesting.  Echter, velen komen hier voor het nachtleven.

Wijs uw huurauto in de richting van het zuidoosten van het land en wat tijd doorbrengen in het maritieme nationale Park van Hallyeo.  Bezoekers kunnen opteren om te besteden een beetje tijd varen rond de eilanden – hoewel er ongeveer 400 in totaal!  Het is de site van de zeeslagen van de 16e eeuw, maar je hoeft om je voeten nat om te waarderen-een fiets huren en gebruiken van de gemarkeerde wandelroutes optimaal van het uitzicht.

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het land, hoofd voor Gyeongju waar u zien kunt het 'museum zonder muren'.  Deze stad diende als de hoofdstad van het Koninkrijk Silla voor ongeveer 1000 jaar en is sterk verbonden met de boeddhistische cultuur.  Dit gebied heeft de UNESCO-lijst van de 10 plaatsen in de wereld die de meest historische betekenis hebben gemaakt. Het Nationaal Museum, hier gevestigd wordt beschouwd als de beste in het land.

Als u wilt wandelen dan het Seoraksan National Park is de plaats om te gaan.  Het gebergte hier heeft zijn geëtiketteerd de mooiste aangelegd in het land.  Naast de watervallen, beekjes en bossen zijn er ook tempels.  Wilt u trek voor meer dan een dag is het aanbevolen om een gids meenemen.

Als u besluit te huren van een auto in Korea kun je een reis te Yongin.  Dit is een folk dorp gelegen op slechts 45 minuten uit de buurt van Seoul.  U kunt dwalen door het dorp en zie de live re-enactments van het leven zoals het vroeger was.  Daarnaast krijg je te zien sommige traditionele ambachten en bekijken hoe de gebouwen werden gebouwd.  Dit wordt beschouwd als een goede attractie voor mensen van alle leeftijden en duizenden bezoeken elk jaar.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen