Litouwen Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Litouwen | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Litouwen en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Litouwen. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Litouwen.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Litouwen en geniet - reis - ontdek!

Litouwen autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Litouwen. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Litouwen Autoverhuur Partners

Litouwen Auto Huren & Reisinformatie

Litouwen

Als Litouwen relatief nieuw voor massatoerisme is zou u kunnen benieuwd als er iets is er dat geschikt is voor de gemiddelde bezoeker.  In feite, is er heel veel dat je kunt zien en doen tijdens uw verblijf.

Avontuurlijke vakanties zijn een optie wanneer u in Litouwen verblijft.  Een auto huren en hoofd voor Nida, een dorp dat beschikt over witte zandstranden en waar u kunt genieten van uw passie voor watersporten, zoals windsurfen, vliegeren, zeilen en paragliding.  Je hebt ook de optie voor meer extreme sporten.  Een van de hoogste bungee springt in Europa kan worden gevonden uit de TV-toren van Vilinius zodat als u het gevoel moedig u het een go geven kunt!

Het land is gevuld met interessante musea en galerieën en heeft zelfs een gewijd aan amber.  Het kan worden gevonden in Palanga, en er is een botanische park gekoppeld.   De stad Kaunas is vaak aangeduid als de 'stad van de musea'.  Het gaat hierbij om de duivel-Museum, dat een permanente gedenkteken aan degenen die als gevolg van de nazi-bezetting en het Ciurlionis museum is lijden, gevuld met werken van de schilder met dezelfde naam.

Als u van plan uw bezoek aan Litouwen in September kunt dan u profiteren van de dagen van het festival kapitaal.  Beurzen, concerten, carnavals en vuurwerk displays kunnen helemaal over de hoofdstad met vele straatkunsten worden gevonden.  De internationale folk festival wordt gehouden in de hoofdstad in mei, gelegen in de oude stadswijk.  Hier kunt u een paar lokale delicatessen, deelnemen aan het zingen en de winkel voor een koopje of twee op een van de ambachtelijke beurzen.

Buiten ruimten is dat een grote attractie voor veel toeristen hier en ongeveer een kwart van het land is bedekt met bossen.  Litouwen beschikt ook over vijf nationale parken en tal van gebieden die beschermd voor de instandhouding.  Vele gebieden van het platteland hebben historische betekenis en wanneer u rangschikt op autohuur in Litouwen kunt u gemakkelijk nemen een reis naar de Kernave heuvels.  Dit is de oude hoofdstad van het land en het wordt nu weergegeven als een UNESCO World Heritage Site.

Als al die dit klinkt alsof u niet genieten van een traditionele strand vakantie in Litouwen moet u nogmaals na te denken!  Het gebied van Palanga en Kursiu Nerija hebben grote stranden, zandduinen en alle accommodatie en entertainment die je zou willen.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Litouwen autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.00 gebaseerd op 1 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Airconditioning

Onze huurauto zou airconditioning moeten dragen, maar het heeft het zeker niet gedragen.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen