Luxemburg Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Luxemburg | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Luxemburg en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Luxemburg. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Luxemburg.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Luxemburg en geniet - reis - ontdek!

Luxemburg autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Luxemburg. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Luxemburg Autoverhuur Partners

Luxemburg Auto Huren & Reisinformatie

Luxemburg

De relatief kleine omvang van Luxemburg betekent niet dat u worden beperkt voor dingen gaat te doen terwijl je hier bent.

Er zijn een aantal brouwerijen in Luxemburg die bezoekers welkom heten.  Steden zoals Bascharage en Wiltz hebben verschillende opties, waaronder de Béierhaascht brouwerij hotel – perfect voor de bier liefhebbers!  Echter niet iedereen is enthousiast over bier en om deze reden zijn er wijn tours ook. Hoofd voor het zuidoosten van het land aan de Moezel-regio en u kunt een rondleiding van een van de grotere wijnhuizen.  Meestal moet u een vergoeding te betalen, maar dit houdt een proeverij.  Kleinere wijnhuizen kunnen alleen op afspraak worden bezocht.

Als u wilt huren van een auto in Luxemburg zal het gemakkelijker worden voor een bezoek aan steden zoals Clervaux.  Dit is een middeleeuwse marktstadje thats thuis van een kasteel dat uit de 12e eeuw dateert.  Het kasteel huisvest nu een aantal overheidsgebouwen, de lokale VVV-kantoor, een museum dat betrekking heeft op de 'Battle of the Bulge' (het Ardennen offensief) en een verzameling van kunst fotografie.   U kunt ook wat tijd doorbrengen in de musea in de hoofdstad.  Het National Museum of Natural History is een geweldige plek voor het hele gezin en het Museum van de stad Luxemburg is ook populair.

Het hoofdplein van de stad Luxemburg is de Place d'Armes.  Hier kunt u genieten van een drankje en een maaltijd in de openlucht en er zijn tal van plaatsen in de buurt die hebben grote cafes en restaurants.  Probeer de Grund, die dicht bij de rivier Alzette die u bereiken via een lift waarmee u door de rots ondergrondse kan worden gevonden.   De oude stad heeft ondergrondse tunnels, maar u kunt ook proberen de toeristische trein die neemt u mee rond de Pétrusse-Vallei.  De officiële inwoner van de groothertog kan hier worden gezien en het is open voor het publiek tijdens juli en augustus.   Voor een paar koopjes of gewoon retail therapie Ga naar de Place Guillaume II waar er een markt gehouden twee keer per week.

Er zijn enkele geweldige spa resorts in Luxemburg en materiaalkennis Mondorf-les-Bains waar er zijn ook sporten en recreatiefaciliteiten, maar als verwennerij sessies zijn niet je ding waarom niet verkennen groot in openlucht in plaats daarvan kunt u proberen?  De Upper Sûre Nationaal Park wordt vermeld als een gebied van uitzonderlijke schoonheid en zijn huis naar het reservoir voor drinkwater van het land.  U kunt genieten van watersporten op het meer ook.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen