Martinique Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Martinique | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Martinique en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Martinique. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Martinique.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Martinique en geniet - reis - ontdek!

Martinique autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Martinique. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Martinique Autoverhuur Partners

Martinique Auto Huren & Reisinformatie

Martinique

Een reis naar Martinique betekent dat er tal van attracties zijn te gaan en te zien.  Van de historische attracties aan de culturele evenementen heeft het eiland echt iets voor iedereen.

De oorspronkelijke bewoners van het eiland waren de Arowakken en de Carib Indianen en er is een museum gewijd aan hun geschiedenis.  De Musée Départemental is gemaakt in een van de koloniale gebouwen en het is een geweldige plek om te leren meer over de oorsprong van het eiland.

De stranden en wateren van het eiland zijn een grote attractie voor bezoekers.  Ga naar Pointe du Bout voor de belangrijkste resorts.  De gebieden rond Sainte-Anne en Le Diamant worden geacht te beschikken over de beste stranden en zwemmen.  De wateren rond het eiland zijn ook gevuld met scheepswrakken en als je niet een duiken liefhebber bent overwegen een reis op een van de boten met glazen bodem of de speciale onderzeeërs in de haven waar alle maar één schip zonk op de dag dat de vulkaan uitbarstte.

De kathedraal van St-Louis is een belangrijk onderdeel van de skyline in Fort-de-France en een Gothic-geïnspireerde structuur.  Veel van de gouverneurs van het eiland liggen begraven in de kathedraal.  Ook kun je een reis naar de oude stad van St Pierre, die werd verwoest door de vulkanische uitbarsting aan het begin van de 20e eeuw.  De ruïnes van de stad zijn een populaire toeristische attractie, met een aantal van de gebouwen restauratie ondergaan geworden.

Autohuur zal u helpen om volledig verkennen van het eiland en een reis naar een van de plantages op Le Carbet is een must.  Columbus landde hier in het begin van de 16e eeuw op zijn 4e reis.  Er is een museum in de stad die is gewijd aan Paul Gauguin, maar de belangrijkste bezienswaardigheden zijn de plantages, waarvan sommige accommodaties voor bezoekers beschikken.

Autoverhuur is niet de enige manier om rond Martinique.  Veel bezoekers zal de tijd nemen om te gaan paardrijden en het is een geweldige manier om te zien van het eiland in een meer ontspannen tempo.  Er zijn ook geweldige wandelpaden voor het verkennen van uit de buurt van de belangrijkste steden en er zijn faciliteiten voor degenen die willen om te gaan klimmen en mountainbiken.

Niemand moet Martinique verlaten zonder te proberen de rum van het eiland!  Er zijn distilleerderijen over het hele eiland en bezoekers zijn welkom om ze allemaal.  U kunt genieten van het product en vervolgens halen een fles of twee naar huis nemen met u.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen