Mauritius Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Mauritius | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Mauritius en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Mauritius. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Mauritius.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Mauritius en geniet - reis - ontdek!

Mauritius autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Mauritius. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Mauritius Autoverhuur Partners

Mauritius Auto Huren & Reisinformatie

Mauritius

Het probleem met een bezoek aan een land als Mauritius is dat je gaat om een probleem beslissen wat u moet doen terwijl u daar bent.  Tenzij je gaat daar te zijn voor een maand of zo, moet u naar beneden de lijst van attracties die u wenst te bezoeken, zodat kunt u het beste uit elk moment smal.

Terwijl je hier bent is er geen manier kunt u voorkomen dat een reis naar een van de stranden.  De noordelijke stranden zoals Trou aux Biches bieden schaduw evenals overvloed van zonneschijn en andere faciliteiten, maar als u moest besteden van uw tijd genieten van de zon dan u zou missen op een geweldige deal.   Als u een auto in Mauritius huren kunt u het hoofd aan Grand Baie voor watersporten.  Hier u kunt gaan parasailen, hoofd uit op een onderzeeër excursie of neem deel aan één van de onderwater wandelingen.

Het bereik van de Moka is een must voor de meer actieve reiziger.  Ontdek het met behulp van een quad bike, 4 x 4 of te paard.  Klim de derde hoogste berg op het eiland (Le Pouce) en u kunt genieten van prachtige uitzichten van de hoofdstad stad van Port Louis.  U kan ook enige tijd in het Black River Gorges National Park wandelen.  Dit heeft betrekking op ongeveer 17.000 hectare en de hoogste berg van het eiland kan hier worden gevonden.  Er zijn wandelpaden te volgen of u kunt gewoon het bos verkennen.

U kon het nemen van een reis naar Chamarel, waar zich de beroemde verschillende gekleurde aardes.  Deze worden verondersteld te hebben miljoenen jaren geleden van de koeling van de vulkanische activiteit is gevormd.  De site is ook thuis van een prachtige waterval.  Als alternatief kan je op een reis naar het kleine eiland Rodrigues, die ongeveer 340 mijl uit de buurt van Mauritius.  Dit heeft een reputatie als een antistress-eiland.  De hoofdstad meet slechts zeven straten groot maar u kunt genieten van watersport, wandelen of gewoon ontspannen op een van de stranden.

Als u bezoekt Mauritius met de familie, huren een auto en ga naar het Park van de krokodil.  Er zijn duizenden Nile krokodillen hier maar je moet ook verwachten om dieren zoals de schildpadden Radiata en de Aldabra schildpadden te zien.  Om meer te weten over de geschiedenis van het park en het werk dat zij doet, enige tijd in het kleine museum ter plaatse.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen