Mexiko Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Mexiko | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Mexiko en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Mexiko. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Mexiko.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Mexiko en geniet - reis - ontdek!

Mexiko autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Mexiko. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Mexiko Autoverhuur Partners

Autoverhuur locaties in Mexiko

Mexiko Auto Huren & Reisinformatie

Mexico

Een reis naar Mexico is een om te onthouden, zodat u ervoor zorgen moet dat u het meeste uit ieder moment gegarandeerd. Het zou een schande om terug te keren thuis en spijt missen op enkele van de topattracties.

Een van de hoogste uitvoer uit Mexico is tequila en als u wilt Lees meer of probeer een aantal van de beste dan een reis naar Guadalajara is een must.  De distilleerderijen hier een paar bezoekers welkom heten en u kunt nemen de Tequila Express, een treindienst vastgesteld voor toeristen.  Een andere populaire attractie in Mexico zijn de ruïnes die vertellen het verhaal van de oude beschavingen die hun huis hier.  Is de site van Teotihuacan dicht bij Mexico-stad.  Dit is de grootste stad, die dateert van vóór de komst van de Spanjaarden.  De piramides van hier kunnen wedijveren met die zijn ingebouwd in Egypte.  Zie de piramide van de zon, een structuur van meer dan 200 feet.

Als alternatief kun je een reis naar Xochimilco, Mexico's versie van Venetië.  De grachten zijn bomen omzoomde en het is ook de thuisbasis van de drijvende tuinen.  Degenen die het nemen van een reis van de Mexicaanse reactie op een gondel zijn vaak gepaard met mariachi zangers.

Duikers zullen houden van de cenotes op het schiereiland Yucatan.  Dit zijn de Doline zwembaden die staan klaar om ontdekt te worden.  Er zijn sommige die belangrijk voor de inheemse bevolking, waren terwijl anderen zijn gewoon verbonden ondergrondse grot systemen.  De kustlijn van Cozumel is ook populair bij duikers vanwege de ongebruikelijke koraal formaties.  U kunt ook hoofd voor het zuiden van Baja Californië of de Costa Maya.

Veel mensen nemen de reis naar Mexico, dat een vakantie partij-stijl en Cancun is een van de top bestemmingen.  Er zijn beach partijen hier die gastheer voor 15.000 mensen spelen en als u wilt gaan langs u dient te reserveren van een ticket.  Haal het meeste uit uw autoverhuur en hoofd voor de vulkanen die ten oosten van de hoofdstad liggen voor een stillere vakantie.  Popocatepetl en Iztaccihuatl zijn ideaal voor wandelen, hoewel de laatste moet alleen worden uitgevoerd door degenen die hebben genoeg ervaring wandelen.

Tijdens uw verblijf kunt u enige tijd spelen op een Mexicaanse cowboy dankzij de luxe gast ranches die ontwikkeld wordt doorbrengen.  U kunt besteden de hele dag te paard en geniet van de lokale keuken.  Winkelen voor souvenirs is gemakkelijk wanneer u besluit te huren van een auto in Mexico als u de diverse steden op uw gemak kunt verkennen.  Zilveren sieraden is een van de specialiteiten van de streek, en als je naar Taxco ziet u de mijnen die gaf de regio haar rijkdom.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Mexiko autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.14 gebaseerd op 2 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Beste Prijzen!

Geen commentaar

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goede Service!

Geen commentaar

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen