Mozambique Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Mozambique | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Mozambique en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Mozambique. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Mozambique.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Mozambique en geniet - reis - ontdek!

Mozambique autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Mozambique. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Mozambique Autoverhuur Partners

Mozambique Auto Huren & Reisinformatie

Mozambique

Een gebrek aan een traditionele toeristische industrie betekent niet dat je naar iets te doen wanneer u een reis naar Mozambique zal worden geplakt.  Overweeg een paar van deze voor uw route.

Zwemmen en snorkelen in de Indische Oceaan is een must als je het niet erg om je voeten nat.  Ziet u dolfijnen, manatee en stralen in de wateren, en er zijn een aantal resorts die langs de kust waar u blijven kunt terwijl u de regio kunt verkennen.  Aan de kust vindt u ook de stad van Pemba, waar sprake is van een mooie oude stad waar u kunt genieten van een paar drankjes in een bar.

Als u geïnteresseerd bent in de natuur moet dan u brengen langs een paar verrekijker want er veel mogelijkheden hier zijn naartoe vogels kijken.  De kust is een geweldige plek om ter plaatse een zeldzame soorten, of twee, maar u kon ook durf in het Gorongosa National Park waar je schouders met vogels kijken liefhebbers van over de hele wereld kon worden wrijven.

Een safari kan worden genomen in een van de 12 verschillende natuurreservaten en nationale parken.  U kunt dieren zien, zoals Leeuw, olifant, buffalo, luipaard en rhino evenals vele anderen.  U kunt ook enige tijd wandelen in de nationale parken.  De noordelijke bergen en wandelpaden door de parken zijn perfect voor degenen die een actieve vakantie willen.

De hoofdstad stad van Maputo is absoluut waard het verkennen en als u hebt gekozen voor het huren van een auto in Mozambique is het zo veel makkelijker.  De stad heeft brede straten, een sterke café cultuur en een sterke culturele erfgoed.  Er is hier een goed museum voor degenen die willen om meer te leren over de geschiedenis van de stad en het land en als u wilt een paar koopjes mee naar huis nemen dan de markt is een must.

U kon nemen de tijd voor een bezoek aan Mozambique eiland dicht bij Nampula.  Toen de Portugezen verantwoordelijke dit waren was de hoofdstad van het land.  Haal het meeste uit uw huurauto te verkennen van het kleine eiland, dat is gevuld met gebouwen die uit 300-400 jaar dateren en die nu zijn status heeft verleend World Heritage Site door UNESCO.   Een ander is dat is de moeite waard de reis Inhaca eiland.  Dit is in het zuiden van het land en is 25 mijl van stranden waar u kunt ontspannen.  Duikers houden van dit eiland voor de mogelijkheden die het biedt.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen