Saudi Arabie Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Saudi Arabie | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Saudi Arabie en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Saudi Arabie. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Saudi Arabie.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Saudi Arabie en geniet - reis - ontdek!

Saudi Arabie autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Saudi Arabie. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Saudi Arabie Autoverhuur Partners

Saudi Arabie Auto Huren & Reisinformatie

Saudi-Arabië

Als deze Midden-Oosten land is niet echt bekend verwelkomen westerlingen met open armen, het kan moeilijk zijn om van plan een reis hier maar er is zoveel te zien en te doen dat het zou een schande om te missen.

De geschiedenis van Saoedi-Arabië is een van de meest fascinerende dingen over het land.  De saltmine in Meetkerke is oud, daterend van 5000 jaar.  Maar het is nog steeds een werkende saltmine en het is de moeite waard de reis.  Oude vaardigheden en ambachten kunnen ook worden gezien in actie als u neem een reis naar Jebel-al-Qara, waar gezinnen hebben doorgeven op dezelfde vaardigheden voor generaties.  Er is een alternatieve trip naar de ruïnes van Medain Saleh.  Deze zijn vergelijkbaar met de Jordaanse stad Petra en er zijn tempels en begraafplaatsen uitgehouwen in de zandsteen.  Voor uw eigen veiligheid moet u een politie-escorte hebben als u wilt dat om deze ruïnes te bezoeken.

Natuurliefhebbers zullen vinden dat er genoeg om ze hier bezet te houden.  Afgelegen gebieden van het land zijn thuishaven van gazelle, baviaan en leopard en een paar dagen doorgebracht op vreedzame wijze verkennen van de omgeving kan echt opladen van de batterijen.  Indien dat kan u bezoek aan de ruïnes van Timna en Siban gewenst.  Dit zijn de oude steden die zijn omgeven door boomgaarden.

De Corniche road in Jeddah is een populaire plek voor toeristen om te bezoeken.  Dit loopt langs het heldere water van de rode zee.   Terwijl in de stad, neem de tijd voor een bezoek aan een van de souks te marchanderen voor koopjes.  Het ontbreken van bars en nachtclubs hier betekent dat winkelen een van de top hobby is.  Gebruik autoverhuur aan het hoofd een beetje ten noorden van Jeddah naar Obhir Creek.  Hier kunt u deelnemen aan een verscheidenheid van watersporten zoals vissen, zeilen en waterskiën

De hoofdstad stad van Riyad is er een die is gemakkelijk te navigeren als u hebben gekozen voor Saoedi-Arabië Autoverhuur.  Dit is een zeer moderne stad, hoewel gebouwd op een veel ouder-site.  De stad heeft veel te bieden de moderne reiziger met tal van winkels, restaurants en toeristische attracties.

Hoofd over aan Taif, die is een populaire bestemming voor het Saudische volk tijdens de zomer.  Hier ziet u de roze paleizen en verkennen van de rustige straten.  Als u liever reizen van offshore-dan zou Tarut eiland de juiste bestemming.  Dit is een zeer pittoreske locatie en de oudste stad in dit deel van het land.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen