Turkije Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Turkije | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Turkije en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Turkije. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Turkije.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Turkije en geniet - reis - ontdek!

Turkije autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Turkije. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Turkije Autoverhuur Partners

Turkije Auto Huren & Reisinformatie

Nevsehir is een stad in Cappadocië.

Begrijpen

De provincie van Nevşehir is een van de belangrijkste steden van Cappadoccia regio en geeft een mooie combinatie van natuur en geschiedenis. De geografische bewegingen de fairy schoorstenen hadden gevormd en tijdens het proces van de historische ontwikkeling, mensheid had geregeld en bewoond deze natuurlijke wonderen, fairy schoorstenen en gebeeldhouwde huizen en kerken binnen deze formaties en versierd deze nederzettingen met fresco's, dragen de sporen van de duizenden jaren van hun beschavingen

Krijgen

Met het vliegtuig

De luchthaven ligt op ongeveer 30 km. van het stadscentrum. Het bereiken van de luchthaven is mogelijk via gedeelde taxi's, bussen en commerciële taxi's.

Met de auto

Bereiken van de provincie van Nevşehir via snelweg is mogelijk uit het hele land

Met de bus

Verschillende busmaatschappijen hebben overdag en 's nachts bussen die rechtstreeks vanaf Nevsehir uitgevoerd naar de andere steden in andere regio 's


Omzeilen

Wat te zien

De oude regio van Cappadocië is gelegen in Centraal Anatolië tussen de steden Nevsehir, Nigde en Kayseri. Miljoenen jaren geleden bedekt gewelddadige uitbarstingen van vulkanen Mt. Erciyes en Mt. Hasan de omliggende plateau met tufsteen. Weer en wind hebben uitgehold de zacht vulkanisch gesteente in honderden vreemd gevormde pijlers, kegels en "fairy schoorstenen", in de kleuren, variërend van roze tot groen en geel. Uit de oudheid, hebben mannen hebben geheiligd uit deze zachte rotsen, en zij talloze grot kerken, kapellen en kloosters.

De kerken zijn van het vroege christendom. De kunststijl van de kerken kan worden ingedeeld in twee categorieën: de 8e en 9e eeuw zijn de beeldenstormende jaren - de 10e tot de 13e eeuw waarvan decoraties het leven van Christus en verschillende heiligen vertegenwoordigen. De architecturale plannen van de kerken zijn ongecompliceerde.

Goreme en Calvi zijn twee levendige toeristische centra. Er zijn grotwoningen, evenals de rots kegels in en rond deze steden. Avanos, aan de oevers van de rivier de Kizilirmak en Ortahisar zijn minder bezochte steden.

Prachtig uitzicht op de Cappadocië valley kunnen worden gezien van het kasteel gelegen in Uchisar.

Goreme Open Air Museum is een complex van kerken en Kapellen, die teruggaat tot de 10e eeuw. Er zijn grote fresco's in veel, Yilanli kerk, de Tokali kerk behoren tot de belangrijkste.

Zelve is een de meest indrukwekkende valleien in de regio biedt een meer ongeorganiseerd en ruwe wandeling.

Ook zijn er een aantal ondergrondse steden gebruikt door Christenen ondergedoken van vijanden. Er waren kamers voor graan opslag, kamers, keukens en ventilatie assen slapen.

Ondergrondse steden Kaymakli en Derinkuyu zijn de twee belangrijkste kwesties. Er zijn ook twee anderen genoemd richtten en Ozkaynak.

Cappadocië is een belangrijke ruimte om te winkelen, met prachtige tapijten, kilims en zeer lokale wijnen. Het is ook een grote regio voor trekking en het landschap is prachtig in alle seizoenen voor foto nemen.

Wat te doen

Sauna - proberen een van de betaalbare Hamams (hammam) van Nevsehir, voor een echte authentieke niet-toeristische ervaring. Er is een in de buurt van het belangrijkste kruispunt, naast de halte van de minibussen naar Mestre. Prijzen 15 TL voor Sauna, 25 TL voor sauna + scrub en schuim massage.

Slaap
U kunt verblijven in de grot hotels in Cappadocië.

Autoverhuur beoordelingen

Zie hieronder de laatste 5 klantrecensies. Onze klanten hebben Turkije autoverhuur beoordeeld met een gemiddelde van 9.47 gebaseerd op 10 ratings.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Alles Denkt Goed

Alles denkt goed, maar er is geen kantoor op het vliegveld

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Een goed voordeel voor mij om turks te spreken, anders zou het moeilijk zijn geweest om te communiceren. engelstalige vaardigheden van het personeel zijn niet bevredigend.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Goed Huurbureau

Spaarzaam turkije in de luchthaven van istanbul was best goed. ze verwerkte mijn huur in minder dan 30 minuten en de auto was in fatsoenlijke staat. mijn enige twee punten van betwisting zijn dat ze mij een auto gaf die er absoluut nul gas in had en dat het retourproces veel langer duurde dan verwacht, ondanks het feit dat ik 15 minuten van tevoren geroepen had over de terugkeer.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReviewReview

5

Geweldige Prijs-kwaliteitverhouding En Service

Ik zou het volledig aanbevelen voor uw vakantieauto. goede communicatie, snelle en gemakkelijke levering en papierwerk. we hadden ook een auto upgrade, maar ik denk dat het niet zo uniek is.

Reviewed by:
vennootschap:

Rentalcargroup Service:

ReviewReviewReviewReview

4

Goede Opties Is © Experience

Good experience © opties is gewoon een moeilijk punt de verhuurder aan het begin © kant praatte niet 's engels als er niet heel goed ...

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen