Auto Huren Dalaman

Waar wilt U een auto huren?
 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Dalaman Auto Huren

Vergelijk alle autohuur bedrijven in Dalaman, Turkije.

Maak gebruik van onze autohuur vergelijking en zie de prijzen van alle grote internationale autohuur bedrijven en lokale onafhankelijke autohuurbedrijven in Dalaman . Met onze real-time prijsvergelijking ziet u alle autohuur tarieven, u kunt uw autohuur kiezen op basis van prijs, locatie, autohuurbedrijf en auto categorie.

Wij bieden een gemakkelijke, veilige boekingsproces. Waarom niet een goede deal vinden door het gebruiken van onze site voor een ogenblikkelijke prijsopgave voor autohuur in Dalaman, Turkije.

Dalaman Autoverhuur Vergelijking | Wij bieden een prijs vergelijking van alle autoverhuur leveranciers in Dalaman maar u kiest uw huurauto op basis van prijs , autoverhuur agentschap en type auto.

Dalaman Turkije Autoverhuur Partners

Autohuur locaties in Dalaman

Luchthaven
 • Dalaman - Luchthaven Domestic [DLM]
 • Dalaman - Luchthaven [DLM]
Hotel Aflevering
 • Dalaman - Hotel
  Stad
  • Dalaman - Centrum

   Dalaman Auto Huren & Reisinformatie

   Dalaman is een stad in Turkije, gelegen aan de zuidwestelijke kust. Iets in het binnenland gelegen, Dalaman en de luchthaven is gevestigd in een van de paar vlakten in dit deel van het land.

   Krijgen

   Door de lucht

   De internationale luchthaven van Dalaman (DLM) ligt ongeveer 6 km ten zuiden van het centrum van de stad van de Dalaman, en is de dichtstbijzijnde luchthaven voor bestemmingen zoals Marmaris, Dalyan, Fethiye, Kaş en hun omgeving. Dagelijkse vluchten verbinden met Istanbul, terwijl directe vluchten (zowel gepland als charter) en naar de grote Europese steden optreden meerdere malen per week.

   Dalaman luchthaven is een van de drukste luchthavens in de westelijke Middellandse Zee/zuidelijke Egeïsche regio's van Turkije. Verschillende bedrijven die gevestigd zijn op het vliegveld zal zitten kundig voor u te voorzien van een luchthaventransfer naar uw bestemming.

   De luchthaven ligt op 6km van de stad van Dalaman en het is mogelijk om te lopen vanaf het busstation naar de luchthaven als u geschikt zijn. De wandeling is plat en duurt ongeveer 1 uur.

   Met de auto

   De snelweg D400, de belangrijke weg van Middellandse-Zeekust, passeert door het centrum van de stad, ongeveer 1 km naar Oost en verbindt het met bestemmingen Zuid (Fethiye) en Noord (Marmaris en verder naar Muğla).

   Wat te zien

   Train Station, (op de State Farm - Tarım İşletmesi Müdürlüğü; net ten westen van het centrum van de stad, de weg naar de luchthaven). Misschien de slechts 100 + jaar oude station dat nog graag een trein in de wereld, dit gebouw dateert uit 1905 bestaat hier ten gevolge van puur ongeluk. Abbas Hilmi Pasha, dan Khedive (onderkoning) van Egypte, besloten om een herenhuis van de jacht hier gebouwd, waar hij onlangs had gekocht. Hij raadpleegde aan een Frans bedrijf voor de plannen van zijn landgoed en op hetzelfde moment voor het plannen van een spoorwegstation dat hij willen hebben gebouwd in Alexandrië. Plannen en materialen voor beide gebouwen werden verzonden uit Frankrijk op hetzelfde moment, maar er was een fout — plannen en materialen voor elk gebouw werden geladen in het verkeerde schip, en dus treinstation belandde in Dalaman, terwijl de jacht manor maakte haar weg naar Alexandrië. Besloten werd te laat van de gebouwen hebben gebouwd in de tegenovergestelde locatie die zij aanvankelijk bedoeld waren, zoals het werd ontdekt dat de materialen opnieuw verzendkosten te duur zou zijn. Zelfs een kort stukje van spoor, honderden kilometers verwijderd van het dichtstbijzijnde deel van het spoorwegnet, werd de fenikshal aangelegd. Vandaag, dient het elegante gebouw, bedekt met begroeide ivies helemaal, als het hoofdkwartier van de omliggende grote staat boerderij. Zijn mooi aangelegde grote tuin, met grote gazons en mooie statige palmbomen, is ook de moeite waard een selectievakje.

   Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
     Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen