Wit Rusland Auto huren

Waar wilt U een auto huren?

 Andere Terugbrenglocatie?
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

4.2 / 5

         

Auto huren Wit Rusland | Vind een goedkope huurauto

Vergelijk de tarieven van alle grote autohuurders in Wit Rusland en bespaar op uw huurauto.

Rentalcargroup, een onafhankelijke online autoverhuur broker biedt u tarief kortingen aan in bijna alle grote steden van Wit Rusland. Je zal kleine economische autos tot luxe autos kunnen vinden en vergelijken. Zakenreis of vrije tijd, we hebben de autoverhuur die u zoekt in Wit Rusland.

Ons boeking proces om een auto te huren is, snel en veilig. Huur een auto in Wit Rusland en geniet - reis - ontdek!

Wit Rusland autoverhuur vergelijking | Een eenvoudig online autoverhuur prijsvergelijking van alle grote leveranciers in Wit Rusland. Laat ons al het werk voor je doen en vergelijk dan alle autoverhuur bedrijven en tarieven.

Wit Rusland Autoverhuur Partners

Wit Rusland Auto Huren & Reisinformatie

Wit-Rusland

Een reis naar Wit-Rusland zou niet compleet zijn zonder ervoor te zorgen dat je enkele van de beste attracties zien.  Hoog op de lijst is Belavezha Wood, waar beren, wolven en bison nog in vrijheid in hun natuurlijke habitat leven.  Er zijn wandelpaden voor degenen die houden van een actieve vakantie, midden in het hart van deze regio die heeft bereikt een UNESCO-aanbieding

Natuur biedt enkele van de beste attracties in Wit-Rusland, met inbegrip van Belovezhskaya Poesjtsja Nationaalpark.   Het regelen van een huurauto te nemen de reis hier, waar u misschien het gevoel alsof dingen zijn niet veranderd sinds eeuwen.  Dit is een geweldige plek om te wildlife bekijken in zijn natuurlijke habitat.  Dan kan u het Braslav Lake District, waarin delen van het noorden en noordoosten van Wit-Rusland.  Dit is een geweldige plek om een varen vakantie als er zijn ongeveer 30 meren die onderling zijn verbonden door kanalen.

De stad Brest is gemakkelijk als u een auto huren en hier het Fort, dat een rol gespeeld bezienswaardigheden bij het afweren van de nazi's in de Tweede Wereldoorlog onderzocht.  Er is er een museum waar u meer kunt leren over de geschiedenis van het fort en de regio die teruggaat tot de 13e eeuw.  Andere bezienswaardigheden in de stad zijn de witte toren en een Poppentheater dat is populair bij de toeristen en de perfecte plek om de kinderen.

U kunt ook misschien de stad van Grodno wel een goede plek om te bezoeken.  Het is een grensstad en die ook een belangrijke rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog.  Het centrum van de oude stad is mooi met gebouwen zoals de kerk van de Kalozh en het oude kasteel.  Een reis naar de kathedraal van St Francis Xavier moet ook voorzien op uw route.

Kasteel Mir is slechts een paar uur rijden van Minsk en is nu een UNESCO World Heritage Site.  De stad van Mir is huis aan een joods kerkhof, maar de belangrijkste attractie is het kasteel, dat uit de 15e eeuw dateert.   Het is gelegen in een groot park met sierlijke tuinen en meren.   Echter, als u niet venture te ver weg van Minsk wilt, overwegen de Museum van volksarchitectuur, slechts 10 mijl van de stad.  Het museum heeft stukken van originele gebouwen uit over het hele land verzameld.  U moet plan voor een hele dag hier als het betrekking heeft op meer dan 150 hectare en open lucht is.

Rentalcargroup.nl is onderdeel van ECOMMERCE GROUP NV., Een e-commerce onderneming met een breed scala aan producten. Onze holding is gevestigd in de Nederlandse Antillen met ondersteunende kantoren in verschillende landen.
  Geregistreerd adres: E-commerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, Nederlandse Antillen